Παναθηναϊκός: Στήριξη από την Παναθηναϊκή Συμμαχία στη Θύρα 13

Παναθηναϊκός: Στήριξη από την Παναθηναϊκή Συμμαχία στη Θύρα 13

Την στήριξή της στην απόφαση συνδέσμων της Θύρα 13 να απέχουν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, σημειώνοντας ότι «είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του, με σκοπό να τελειώσει επιτέλους οριστικά η εξευτελιστική για τον Παναθηναϊκό εποχή του Αλαφούζου».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή μερίδα οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» θα πραγματοποιήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το ΟΑΚΑ, η οποία θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 14:00, με σκοπό να δώσει το παρών στο τουρνουά που διοργανώνει η «πράσινη» ΚΑΕ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία χαιρετίζει την πρωτοβουλία των συνδέσμων της Θύρας 13 και τις κινητοποιήσεις που ανακοίνωσαν για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μηχανοκίνητη πορεία προς το ΟΑΚΑ που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι από το γήπεδο της Λεωφόρου, παρακολούθηση του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια παρακολούθηση του αγώνα με την συμμορία Πειραιώς στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του, με σκοπό να τελειώσει επιτέλους οριστικά κι ολοκληρωτικά η εξευτελιστική για τον Παναθηναϊκό εποχή του Αλαφούζου και οι μετοχές της ΠΑΕ να πάνε σε χέρια ανθρώπων που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, στον Παναθηναϊκό Α.Ο. (Ερασιτέχνη), ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα στηριχθεί από το σύνολο του Παναθηναϊκού Κόσμου.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Παναθηναϊκούς, οργανωμένους και μη να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το παρόν στις παραπάνω κινητοποιήσεις. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα