Δολοφονία φαρμακοποιού: "Είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα"

Δολοφονία φαρμακοποιού: "Είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα"

Το εφιαλτικό πρωινό που της άλλαξε τη ζωή περιγράφει η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Λίγες ώρες πριν από τη δίκη, που ξεκινά την Παρασκευή, για την υπόθεση η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Γιώτα - Μαρία Φλώρου αποκαλύπτει λεπτομέρειες που σοκάρουν.

«Ξαφνικά όπως διαβάζω ακούω συνεχόμενους κρότους, υπήρχε μια παύση μερικών δευτερολέπτων. Πηγαίνω στο μπαλκόνι, βλέπω τον πατέρα μου γεμάτο αίματα» δήλωσε στο STAR μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε όταν ο πατέρας της δέχθηκε πυρά από τον επί 25 χρόνια φίλο του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα είμαι στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο που μου στέρησε τον πατέρα. Δεν είχε το δικαίωμα» δηλώνει η Γιώτα - Μαρία λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη.

Όπως αποκάλυψε, επί ένα χρόνο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς δεν μπορούσε να αγκαλιάσει τον πατέρα της, να τον έχει κοντά της.

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο καθ’ ομολογίαν δράστης Παύλος Ιωαννίδης, κατασκευαστής στο επάγγελμα, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σύζυγο και τα παιδιά του φίλου του.

Όπως είχε καταθέσει ο ίδιος ο δράστης όταν συνελήφθη από την αστυνομία, σχεδίασε τη δολοφονία και πήγε στο σπίτι του Φλώρου αποφασισμένος να του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο λόγος ήταν ότι το θύμα τού χρωστούσε 300.000 ευρώ και όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος αδυνατούσε να τα επιστρέψει. Ο Βασίλης Φλώρος απευθύνθηκε, μάλιστα, στη δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο Ιωάννου και να δικαιωθεί ο Φλώρος ύστερα από οκτώ χρόνια που διήρκησε η υπόθεση.

Όταν ο Φλώρος βγήκε από το γκαράζ του σπιτιού του για να πάει στα ΚΤΕΛ να στείλει δέμα στο γιο του που ήταν φοιτητής στην Πάτρα, ο δράστης τον δολοφόνησε.

Αμέσως μετά έφυγε ψύχραιμα, πέταξε τα ρούχα του στους κάδους, το όπλο στον υπόνομο και πήγε σε μνημόσυνο συγγενή του.

Συνέχισε κανονικά τη ζωή του ώσπου στις 26 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία τον συνέλαβε και αφού ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού εξαιτίας του ότι δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα