Συγκλονίζει ο νεαρός που βρήκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος – Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά

Συγκλονίζει ο νεαρός που βρήκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος – Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά

Συγκλονίζει ο νεαρός ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε το κλάμα του βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πιλοτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μαδούρος περιέγραψε την στιγμή που άκουσε το κλάμα του μωρού καθώς και το πως ένιωσε μόλις το αντίκρυσε.Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα όταν άκουσε κάτι σαν κλάμα όπως ανέφερε.

«Λέω θα ντυθώ και τα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά».

Στη συνέχεια το μωρό ανέλαβαν οι γυναίκες ένοικοι της πολυκατοικίας οι οποίες το πήραν αγκαλιά για να σταματήσει να κλαίει.

«Με το που μας ένιωσε δίπλα του σταμάτησε να κλαίει. Το κουνάγαμε λίγο. Δεν ξέραμε. Το πήραμε αγκαλιά. Με το που σταμάτησε να κλαίει αναστέναζε συνέχεια», λέει μια από αυτές.

Τυλιγμένο σε πετσέτα - Γεννήθηκε σε μαιευτήριο

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις επτά ημερών, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ. Ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα και τον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Κλήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Χαμόγελο του Παιδιού για να αναλάβουν την περίθαλψή του.

«Το μόνο που χρειάζεται ένα παιδάκι είναι αγκαλιά, αγάπη ζεστασιά σε ένα περιβάλλον που θα το μεγαλώσει» ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Αναζητούν τη μητέρα

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων ξεκίνησαν έρευνες για τη φυσική μητέρα του παιδιού, πόρτα- πόρτα.

Σημείωμα ή κάποιο άλλο στοιχείο της ταυτότητάς του δε βρέθηκε ενώ η εμπειρία από τα προηγούμενα, παρόμοια περιστατικά λέει ότι η μητέρα της ίσως να μένει κάπου κοντά.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα