Αίγιο: Νέα εξέλιξη στο τραγικό δυστύχημα. Το σημείο - κλειδί στο ΙΧ που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Αίγιο: Νέα εξέλιξη στο τραγικό δυστύχημα. Το σημείο - κλειδί στο ΙΧ που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της τραγωδίας στο Αίγιο, όπου οδηγός σκότωσε την 67χρονη γιαγιά και εγγονάκι, όταν τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του. 

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, σημείο – κλειδί στην υπόθεση είναι μια βλάβη που υπάρχει στο αυτοκίνητο. Η μπάρα στο τιμόνι είναι σπασμένη. Οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών που έχουν εξετάσει ήδη το όχημα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μπάρα έσπασε μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου, αρχικά στο πεζοδρόμιο. 

Τεχνικό σύμβουλο όρισε και η οικογένεια του οδηγού 

Η οικογένεια του οδηγού όρισε και αυτή τεχνικο σύμβουλο, ο οποίος θα κάνει τον δικό του έλεγχο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που διέταξε η Τροχαία της Πάτρας. Δείχνει ότι η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο στην στροφή σε κατοικημένη περιοχή ήταν περί τα 100 χλμ. με όριο τα 50 χλμ. Αυτή η ταχύτητα υπάρχει πιθανότητα να τροποποιηθεί προς τα πάνω. Δεν υπήρχε μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο και ό,τι βλάβες υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι μετά τη μοιραία σύγκρουση. 

Τα θύματα, η γιαγιά και το εγγονάκι της, χτυπήθκαν με το πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίιος, ενώ ο οδηγός είχε ποσοστό αλκοόλ 1.71. 

Το πόρισμα ακόμα δεν έχει παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές. 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα