Καβάλα: Τα παιδιά μου είδαν το διπλό φονικό από το μπαλκόνι - Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του 42χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός μαζί με τη μητέρα στην Χρυσούπολη Καβάλας, όταν ο γείτονάς τους πάτησε τη σκανδάλη, μετά τον καυγά που είχαν.

Η ίδια ήταν μπροστά στο διπλό φονικό και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς συνέβη το μοιραίο, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου. 

Όπως ισχυρίστηκε, ο δράστης αν και ήταν παιδικοί φίλοι με τον σύζυγό της,  το τελευταίο διάστημα τους δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία, όπως είπε, ήταν ψύχραιμος. 

Καβάλα: Θόλωσα, άρπαξα την καραμπίνα - Τι είπε ο 42χρονος στην απολογία του για το διπλό φονικό

Τι ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος 

Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια, ο κατηγορούμενος έβγαλε μία κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα . Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε  από τον Π. με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή η συμπεριφορά σε βάρος της οικογένειας μας .Η πεθερά μου αντιδίκησε με τη μητέρα του δράστη, η οποία και χτύπησε την πεθερά μου με μία σφουγγαρίστρα στο κεφάλι. Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία,  ο Π…είπε και αυτός ότι θα καλέσει αστυνομία και βγήκε με μια καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου,γύρισε σε μένα και στη συνέχεια στην πεθερά μου. Φώναξε Κ.... και την πυροβόλησε.Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη τη σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας 

Προφυλακιστέος ο 42χρονος δράστης 

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Εύχομαι να μην είχε συμβεί τίποτα» φαίνεται να είπε στον ανακριτή, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων του. 

Μετά την απολογία του, ο 42χρονος πήρε το δρόμο προς τις φυλακές καθώς με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ήδη ο συνήγορός τους ζήτησε στο πλαίσιο της εν εξελίξει ανάκρισης να εξεταστούν πέντε μάρτυρες, όλοι γείτονες θυμάτων και θύτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα