Διπλό φονικό στην Χρυσούπολη Καβάλας: Σκότωσε 67χρονη και τον 42χρονο γιο της για το πάρκινγκ

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το διπλό φονικό της Χρυσούπολης.

Σύμφωνα με αυτές τις λεπτομέρειες ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε  από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιός της το φορτηγό)  είχε  έντονη λογομαχία  με τον δράστη.

Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 42χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Center TV: «Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Χρυσούπολης στην Καβάλα ύστερα από το διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα του φονικού στην Καβάλα είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 42χρονος γείτονάς τους, από την Ποντιάδα Χρυσούπολης, ο οποίος φέρεται ότι εργάζεται στον δήμο Νέστου και έχει συλληφθεί.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά είναι πατέρας δύο παιδιών.

Αυτή η πληροφορία φαίνεται να επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πρωινή», που αναφέρει ότι το φονικό στην Καβάλα σημειώθηκε ύστερα από έναν καβγά για μια θέση στάθμευσης ενός φορτηγού!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν η 67χρονη βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια. Σε εκείνο το σημείο, όπως τονίζει η «Πρωινή», για άγνωστο λόγο, πιθανώς για το σημείο όπου είχε παρκάρει ο γιος της, άρχισε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια, μητέρα και γιος μετέβησαν στο σπίτι του 42χρονου για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί φέρεται ότι έγινε το κακό.

«Οι γείτονες, θύτης και θύματα, είχαν πολύ τεταμένες σχέσεις»

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι γείτονες -θύματα και θύτης- δεν είχαν καλές σχέσεις και έρχονταν συχνά σε αντιπαραθέσεις. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο λόγος που οδήγησε στον διαπληκτισμό και στο φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας ήταν η θέση πάρκινγκ.

Μια άλλη πληροφορία που εξετάζουν -ως πιο βάσιμη- είναι η χθεσινοβραδινή ένταση να προκλήθηκε λόγω της δυνατής μουσικής που φέρεται ότι είχε ο 42χρονος γείτονας -και δράστης- στο σπίτι του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στην Καβάλα χρησιμοποίησε όπλο. Ο 42χρονος δολοφόνος συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης. Σε λίγη ώρα η αστυνομία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Καβάλα.

 Παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους ανθρώπους ο δράστης

Πάνω στην ένταση της στιγμής, Ο 42χρονος δράστης φέρεται στράφηκε και κατά άλλων δύο γειτόνων, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβαινε.

Ο 42χρονος παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους ανθρώπους, κάτι που επιβεβαιώνει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, τα λόγια του οποίου σοκάρουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ