Θρήνος στην κηδεία του πιλότου από την τραγωδία με το ελικόπτερο στον Πόρο

Θρήνος στην κηδεία του πιλότου από την τραγωδία με το ελικόπτερο στον Πόρο

Η οικογένειά του, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον πιλότο που χάθηκε κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο.

Τραγικές φιγούρες τα τρία του παιδιά, η πρώην αλλά και η νυν σύζυγός του. Υποβασταζόμενη αποχαιρέτισε τον γιο της η ηλικιωμένη μητέρα του. Σπαρακτικά ήταν τα λόγια της κόρης του που έφερε δάκρυα συγκίνησης. Η ταφή έγινε στο νεκροταφείο της Μάνδρας.

Στην κηδεία πήγαν και συνάδελφοί του από την πολεμική αεροπορία, αλλά από το ΕΚΑΒ, -καθώς για χρόνια ήταν στις αεροδιακομιδές. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον άτυχο πιλότο.

Γιός νεκρού πιλότου: μου μιλούσε συχνά για τα καλώδια στον Πόρο 

Ηταν εξαιρετικός χειριστής, αλλά ακόμη καλύτερος πατέρας, είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" ο Βαγγέλης Καρυστινός, γιός του άτυχου χειριστή που σκοτώθηκε κατά την πτώση του ελικοπτέρου ανάμεσα σε Πόρο και Γαλατά.

Όπως ανέφερει ο Βαγγέλης Καρυστινός, ο πατέρας του ήταν λάτρης των αιθέρων και παρά τα πολλά χρόνια και τις χιλιάδες ώρες πτήσης έλεγε ότι δεν κουραζόταν απο την δουλειά του καθώς έκανε αυτό που αγαπούσε, ενώ όπως τόνισε, γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξη των εναέριων ηλεκτροφόρων καλωδίων και μιλούσε και στον ίδιον συχνά για αυτά.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο Γιάννης Μουές, φίλος του πιλότου και ιδιαίτερα έμπειρος χειριστής, ο Νίκος Καρυστινός, στο πλαίσιο συνάντησης πιλότων της πολιτικής αεροπορίας, είχε μόλις τρεις ημέρες πριν απο την μοιραία πτήση, επισημάνει σε συναδέλφους τους την ύπαρξη των εν λόγω καλωδίων στο πέρασμα Πόρου-Γαλατά, τονίζοντας σε όλους ότι πρέπει να ειναι προσεκτικοί.

Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα στον Πόρο: Η επιστολή που προειδοποιούσε για ατύχημα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα