Το νου σας τα παιδιά μας: Σοκάρει το κείμενο διασώστη του ΕΚΑΒ για τον άδικο θάνατο 22χρονου

Το νου σας τα παιδιά μας: Σοκάρει το κείμενο διασώστη του ΕΚΑΒ για τον άδικο θάνατο 22χρονου

Το νου σας τα παιδιά μας!»: Σοκάρει το κείμενο διασώστη του ΕΚΑΒ για τον άδικο θάνατο 22χρονου

Ένας 22χρονος ξεψύχησε στο Κερατσίνι στις 16 Αυγούστου από μία αιτία που, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δείχνει να εξαπλώνεται με ανησυχητικό ρυθμό τα τελευταία χρόνια.

Η παρακάτω ανάρτηση προέρχεται από νοσηλευτή – διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος περιέγραψε όσα έζησε στον ανοιχτό προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ίδιος, λοιπόν, καλεί τους γονείς να προσέξουν ιδιαίτερα τα παιδιά τους και τις ουσίες που αυτά μπορεί να λαμβάνουν, οι οποίες μπορεί να τους στερήσουν ακόμα και τη ζωή.

Αξίζει, ειδικά αν έχετε παιδί στην εφηβεία, να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο:

«Πρώτο σήμα σήμερα το πρωί που ξεκίνησε ήρεμα για λίγο.. Διαβίβαση.. Νεαρός χωρίς αισθήσεις Κερατσίνι… Είπαμε με το συνάδελφο πάμε γρήγορα όμως ένταξη θα ήπιε όλο το βράδυ και δε θα γύρισε σπίτι κομμάτια… Φτάνουμε σε ελάχιστο χρόνο.

. πλησιάζω!… ΝΕΟΣ.. ΣΦΡΥΓΙΛΟΣ σχετικά γυμνασμένος όχι όμως φουσκωτός… οι πρώτες ενδείξεις…θανάτου..ΗΔΗ… τοποθέτηση Αυτόματου Απινιδωτή!!…ουδεμία ένδειξη καρδιακού παλμού.. ΡΩΤΆΩ…. Ιστορικό κάποια πάθηση..?.. η αδερφή που έμενε στο πάνω όροφο με ένα μωράκι αγκαλιά της και με ενα μωρό ακόμη στην κοιλιά… ΌΧΙ.. μου λέει.. Μόνο που.. Διστάζει.. ΠΕΣ ΤΗΣ ΛΈΩ..?..να.. πήρε πριν μια εβδομάδα αναβολικά από το διαδίκτυο να βάλει μύες…!!! και από την ώρα που τα πήρε δεν ήταν καλά.. πόναγε το κεφάλι του το στομάχι του…

Τον παραλαμβάνουμε.. Φλέβα στοματοφαρυγγικό, οξυγόνο, μαλλάξεις,… ασταμάτητα… ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ… ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ….

Επείγοντα Αττικό Νοσοκομείο.. μας περίμεναν.. Είχαν ενημερωθεί… αν και κατακοποι όλοι στο βλέμμα από το ξενύχτι μα με πλήρη ένταση στο σώμα για να τον ανατάξουν… Μια ώρα και 20 λεπτά ακόμα σκληρή προσπάθεια… ΤΊΠΟΤΑ… λέω του γιατρού για τα αναβολικά από το διαδίκτυο… Με κοιτάει..λυγίζει λίγο το χείλος του.. Το αντιμετωπίζουμε αυτό όλο και πιο συχνά.. Δυστυχώς! ειδικά τα τελευταία χρόνια που λόγω κρίσης ψωνίζουν παράνομα αναβολικά από το διαδίκτυο!!.. Μένω Άφωνος… 22 Χρόνων Παιδί… Τόσο Άδοξα!!.. Ναι έκανε λάθος… Εμείς όμως τι κάναμε γι αυτόν… Σταματήσαμε αυτές τις σελίδες?.. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας?… Κάναμε ελέγχους?…. ΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… 7 ΚΑΙ 47…. Κραυγές συγγενών.. από αυτές που σου σχίζουν το στήθος και βαριανασαίνεις… Καλό σου πέρασμα ρε… φταίω και εγώ που έφυγες.. Όχι για την δουλειά μου αφού έγιναν όλα κατά γράμμα… Για την ανεκτικότητα της γενιάς μου.. Για το ότι δε σε προφυλάξαμε….!! Για την εσφαλμένη εικόνα που εγώ επέτρεψα με την ανοχή μου.. να σου περάσουν το πρώτυπο του φαρμακογυμνασμένου νέου που θα βγάλει φώτο για το instagram

Το Νου σας.. Τα παιδιά μας.. Εμείς!.. Σε μας το Φταίξιμο..»

 

infokids.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα