Τραγωδία στα Διαβατά: Οδύνη στην κηδεία της εγκύου που σκοτώθηκε

Τραγωδία στα Διαβατά: Οδύνη στην κηδεία της εγκύου που σκοτώθηκε

Το τελευταίο αντίο, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη τους Ευδοκία, στην 41χρονη έγκυο γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν τρένο παρέσυρε το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με οδηγό τον σύζυγό της.

Το όχημα είχε παραβιάσει φυλασσόμενη διάβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες , όταν έφτασε η πυροσβεστική η 41χρονη γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της ενώ στα χέρια της κρατούσε τον υπέρηχο κύησης.

Η κηδεία τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο παλιό Αγιονέρι, όπου απαρηγόρητοι οι δικοί της άνθρωποι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η άτυχη Ευδοκία ήταν πέντε μηνών έγκυος και θα έφερνε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Ο άντρας της δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί

Ο οδηγός του μοιραίου αγροτικού μεταφέρθηκε από το χειρουργικό στο καρδιολογικό τμήμα, καθώς φέρει τραύματα στον θώρακα και την πλάτη.

Μέχρι πριν λίγη ώρα δε γνώριζε τι είχε συμβεί. «Ήταν στα χαμένα» είπαν στην δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου, συγγενείς του. Ο 50χρονος που έχασε γυναίκα και αγέννητο παιδί, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει.

Μοναχοκόρη η 41χρονη – Νιόπαντρο το ζευγάρι

Στο παλιό Αγιονέρι ο κόσμος είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό επίλογο που είχε το νιόπαντρο ζευγάρι που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από τρεις εβδομάδες και ετοιμαζόταν να κάνει και θρησκευτικό γάμο τον Σεπτέμβριο.

Όλοι οι συγχωριανοί του ζευγαριού λύγισαν μπροστά στην τραγωδία. Η καμπάνα στο χωριό της 41χρονης χτυπά πένθιμα από το πρωί. «Εμείς περιμέναμε τον γάμο, όχι να πάμε σε κηδεία. Όλοι δακρύζουμε και κλαίμε» δηλώνουν συντετριμμένοι.

Η γυναίκα ήταν μοναχοκόρη και οι γονείς της περίμεναν πως και πώς να σφίξουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους εγγόνι.

Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι του τροχαίου με το τρένο

Δύο μήνες πριν, η 41χρονη Ε. Μ. ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 50χρονο Δ. Κ.. Μάλιστα, σε περίπου τέσσερις μήνες θα κρατούσαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Εκείνος είναι από το Ξηροχώρι κι εκείνη από το Παλιό Αγιονέρι. Ο 50χρονος, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ζούσε μαζί με τη σύζυγό του στον δήμο Χαλκηδόνας.

Ο κάτοικος Χαλκηδόνας, κ.Αντώνης Δρακούλης, που γνώριζε το ζευγάρι, μιλά στο Grtimes για ένα αγαπημένο ανδρόγυνο. «Παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες και σε λίγο καιρό θα αποκτούσαν το πρώτο τους παιδί. Τον Δ. τον ήξερα. Είναι ένα παιδί εργατικό και πολύ ήρεμο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», λέει ο κ. Δρακούλης. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το νιόπαντρο ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του από τον γυναικολόγο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με την άτυχη 41χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή, κρατώντας στα χέρια της τον υπέρηχο του παιδιού τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς Αστυνομία και Τροχαία ερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο, ο 50χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο πέρασε με ταχύτητα τη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση και το κακό δεν άργησε να γίνει καθώς συγκρούστηκε με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

«Όλοι μιλούν για μία κίνηση παροξυσμού. Παρότι, σε περίπου 15 μέρες αναμένονται οι βιοχημικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδειχτεί εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, ουσιών ή αλκοόλ, όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία κλείνουν στο ότι ο 50χρονος δεν είδε την κατεβασμένη μπάρα», περιγράφει η Χ.Κ. στο Grtimes. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της μοιραίας ημέρας, όταν το ζευγάρι κατευθυνόταν προς τον γυναικολόγο, οι μπάρες ήταν και πάλι κατεβασμένες, χωρίς όμως τελικά να περάσει το τρένο. Τότε, ο 50χρονος είχε σταματήσει, στη θέα της κατεβασμένης μπάρας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα