Περίμεναν το πρώτο τους παιδί - Θρήνος για το δυστύχημα με την έγκυο στα Διαβατά

Περίμεναν το πρώτο τους παιδί - Θρήνος για το δυστύχημα με την έγκυο στα Διαβατά

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς και συγχωριανοί του άτυχου ζευγαριού μετά το τραγικό δυστύχημα χθες με τρένο στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης εκεί όπου έχασε την ζωή της η έγκυος γυναίκα αλλά και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως επέστρεφαν από γιατρό, χαρούμενοι καθώς περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Πολλά όμως είναι τα ερωτηματικά για το τι οδήγησε τον 50χρονο να πατήσει γκάζι και να προσπαθήσει να περάσει τη φυλασσόμενη διάβαση παρότι το τρένο πλησίαζε.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός προσπέρασε αυτοκίνητα που περίμεναν στην ουρά για να περάσει το τρένο, παρέκαμψε τη μπάρα που είχε κατέβει και πάτησε γκάζι.

Το τρένο εμβόλισε το  αυτοκίνητο από τη θέση του συνοδηγού, η άτυχη έγκυος βρήκε ακαριαίο θάνατο, με το υπερηχογράφημα στα χέρια, καθώς το αυτοκίνητο παρασύρθηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων πάνω στις ράγες.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το έμβρυο. Ο σύζυγος της τραυματίστηκε αλλά όχι σοβαρά.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με κακώσεις στα πλευρά και τον θώρακα. Σύμφωνα με συγγενή του, δεν θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το δυστύχημα και κλαίει συνεχώς αναζητώντας τη γυναίκα του.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο με πολιτικό γάμο και περίμεναν τη γέννηση του παιδιού για να κάνουν μαζί τη βάφτιση και τον θρησκευτικό γάμο.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα