Ικαρία: Φωνές και αίματα στο δωμάτιο της Βρετανίδας πριν την εξαφάνιση

Ικαρία: Φωνές και αίματα στο δωμάτιο της Βρετανίδας πριν την εξαφάνιση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης 35χρονης βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αποκάλυψε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η 35χρονη μαζί με τον σύντροφό της, το προηγούμενο βράδυ άκουσε φωνές από το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο και στην ΕΛ.ΑΣ, όπως μεταδίδει το sigmalive.

Κηλίδες αίματος

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία, στο οποίο διέμενε το ζευγάρι, ανέφερε στο sigmalive ότι «όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι».

«Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ ενισχύονται οι έρευνες

Με ελικόπτερο της Αστυνομίας, που διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ενισχύονται οι έρευνες για την 35χρονη Αγγλίδα αστροφυσικό Ναταλία Κρίστοφερ, η οποία ζει στην Κύπρο και βρισκόταν με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφο της στην Ικαρία για διακοπές.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα τους η οποία επικεντρώνεται στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκιου, όπου ή ίδια η Κρίστοφερ είχε δηλώσει τηλεφωνικά στον σύντροφο της ότι βρισκόταν όταν επικοινώνησε μαζί της χθες Δευτέρα το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να φύγει από την Ικαρία τη Δευτέρα. Όταν ο 38χρονος ξύπνησε δεν βρήκε την σύντροφο του. Της τηλεφώνησε, όπως παραπάνω σημειώθηκε, και από τότε αγνοείται. Η απώλεια της δηλώθηκε χθες το μεσημέρι όταν και το τηλέφωνο της δεν απαντούσε παρά τις επανειλημμένες κλήσεις.

Προανάκριση για τις συνθήκες εξαφάνισης

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, ξεκίνησαν χθες αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας. Σε αυτές συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, ομάδα εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει από φίλους της εξαφανισθείσας αναρτηθεί η παρακάτω σημείωση με τη φωτογραφία της:

«Έμπειρη δρομέας βουνού και αναρριχήτρια χάθηκε στην Ικαρία. Χθες το πρωί πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε. Αν είσαι εκεί και μπορείς να βοηθήσεις παρακαλώ επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία 2275022222. Ενημέρωσε φίλους ορειβάτες, αναρριχητές, δρομείς που είναι εκεί και γνωρίζουν το νησί».

Ο δήμαρχος Ικαρίας : Πάνω από 60 άτομα αναζητούν την αστροφυσικό

Ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος, Νίκος Καλαμπόγιας μίλησε στον ΑΝΤ1 για το μυστήριο με την εξαφάνιση της Βρετανίδας τουρίστριας στην Ικαρία.

Σύντροφος αστροφυσικού: Βρείτε το σήμα του κινητού της

Δείτε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: 

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα