Θρίλερ στη Θήβα: Καθαρό το πτώμα του 28χρονου και πλυμένο το μαχαίρι

Μία πολύ περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές της Θήβας. Ένας 28χρονος άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι που διέμενε με τον πατέρα του. Όπως καταγγέλλει ο θείος του νεαρού, το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως το δωμάτιο που βρέθηκε ο μαχαιρωμένος άνδρας ήταν καθαρό όπως άλλωστε και το σώμα του νεαρού. Παράλληλα όπως είπε ο θείος του νεκρού, το μαχαίρι βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μια κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού! 

«Αποκλείεται να το έκανε μόνος του», λέει με δάκρυα στα μάτια ο θείος του άτυχου 28χρονου. Παράλληλα όπως αναφέρει λείπει το αυτοκίνητο του νεαρού! 

Ο πατέρας του νεαρού, που όπως αναφέρουν πληροφορίες ήταν εκείνος που τα ξημερώματα ειδοποίησε την αστυνομία δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στην ασφάλεια Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η διαδικασία είναι δύσκολη καθώς ο άνδρας είναι σε κατάσταση σοκ.

Συγκλονίζει ο θείος του 28χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Όπως καταγγέλλει ο θείος του νεαρού, το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μιλώντας στο Star κεντρικής Ελλάδας συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Αποκαλύπτει δε, ότι το μαχαίρι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μία κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού.

«Αποκλείεται να το έκανε μόνος του», λέει με δάκρυα στα μάτια ο θείος του άτυχου 28χρονου. Παράλληλα όπως αναφέρει λείπει το αυτοκίνητο του νεαρού.

Τον 29χρονο βρήκε μαχαιρωμένο στην καρδιά ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ