Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων.
Σύμφωνα με το zarpanews, ένας 30χρονος οδηγός, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του.
Ακολούθησε μία ξέφρενη “κούρσα” κατά την οποία το ακυβέρνητο πλέον όχημα, αφού “ξήλωσε” έναν στύλο φωτισμού και διέλυσε έναν κάδο απορριμμάτων στη συνέχεια ανετράπη και όπως σύρθηκε στο οδόστρωμα, στο διάβα του προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με το ανάλογο προσωπικό, που ωστόσο περιορίστηκε στη μετακίνηση του αναποδογυρισμένου οχήματος από το δρόμο, καθώς ο οδηγός είχε νωρίτερα απεγκλωβιστεί από το αμάξι του.
Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Ο σοκαρισμένος οδηγός, μετά τις πρώτες βοήθειες των διασωστών του ασθενοφόρου που έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Έρευνα και για αυτό το ατύχημα διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.
Κινηματογραφικό τροχαίο στα Χανιά: Όχημα μετά από τρελή κούρσα ξήλωσε στύλο και αναποδογύρισε
Διαβάστε ακόμα

Σαρακήνικο: Προσήλθε στην Αρχή Πολεμικής Αεροπορίας για το συμβάν ο χειριστής του ελικοπτέρου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρμόδιων αρχών σχετικά...

ΕΕΤΑΑ, Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2026-2027: Προσωρινά αποτελέσματα και τι πρέπει να ελέγξουν οι γονείς
Από το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου, οι προσωρινοί πίνακες...

Πέθανε ο Στέλιος Ράμφος: Ένας σπουδαίος Έλληνας φιλόσοφος και συγγραφέας
Σε ηλικία 87 ετών, ο Στέλιος Ράμφος, γνωστός συγγραφέας και...

Ιδιοκτήτης beach bar στην Πάρο: «Προσπαθήσαμε να διώξουμε τον γονέα του παιδιού που πνίγηκε»
Ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Πάρο, όπου το Σάββατο...