Γουδί: Την τύλιξαν με κουβέρτα και άφησαν τη σωρό στο δρόμο

Μυστήριο με γυναικεία σορό που βρέθηκε στο δρόμο στο Γουδί. Άγνωστος ή άγνωστοι άφησαν το πτώμα της ηλικιωμένης σε κοινή θέα. Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε περαστικός, ο οποίος υπέστη σοκ. Αναφορές για ύπαρξη αυτόπτη μάρτυρα και για κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την ανατριχιαστική υπόθεση.

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι και οι περαστικοί στο Γουδί από το απόγευμα του Σαββάτου (15.6.20129) όταν διερχόμενος εντόπισε το πτώμα μίας ηλικιωμένης στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι άγνωστος ή άγνωστοι προσπάθησαν να πάνε αλλού το πτώμα, το οποίο, όπως φαίνεται, τούς έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, που δεν αποκλείεται να έγινε και με αυτοκίνητο!

Τότε, ο δράστης ή οι δράστες εγκατέλειψαν εκεί τη σορό και έσπευσαν να εξαφανιστούν για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Ωστόσο, φέρεται να τους είδε κάποια γυναίκα, η οποία και έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο. Παράλληλα προσπαθούν να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος.

Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η νεκρή ήταν, επίσης, δεμένη χειροπόδαρα και δεν έφερε εμφανή σημάδια από κάποιο εξωτερικό τραύμα.

Σε κάθε περίπτωση, φως στα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης ηλικιωμένης αναμένεται να ριχτεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή που έχει επιληφθεί. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα