Νέα στοιχεία στην δολοφονία του Δημήτρη Γραικού - Υπόνοιες για συνεργούς

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού.  Νέα στοιχεία που σοκάρουν θα έρθουν στο φως, όπως υποστήριξε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1.

Οι κακώσεις ήταν πολλαπλές και θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να συμμετείχαν και άλλα άτομα και όχι μόνο ο δράστης, τονίζει, στον ANT1, ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Γραικού 

Το σενάριο που εξετάζεται σύμφωνα με τον κ. Τσαντίρη είναι κάποιος να κρατούσε ακινητοποιημένο το θύμα και κάποιος άλλος να το χτυπούσε ίσως με σφυρί ή ρόπαλο. 

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο, ο κτηνοτρόφος να θάφτηκε ζωντανός. 

«Υπήρχε ένα σαφές ιατροδικαστικό εύρημα ασφυξίας , παρότι είχαν  παρέλθει 2,5 χρόνια από το θάνατο, το οποίο δείχνει και άλλες συνθήκες του θανάτου, πέρα των πολλαπλών πλήξεων επί του σώματός του, επισημαίνει ο κ. Τσαντίρης. 

Σοκάρει, όμως, και η αποκάλυψη της εφημερίδας Real News της Κυριακής, σύμφωνα με την οποία, ο δράστης, μέχρι την τελευταία στιγμή έπαιζε θέατρο. Όταν οι αρχές έψαχναν το αυτοκίνητο του θύματος, στην επιχείρησή του ο 46χρονος, έκανε τον αδιάφορο, κι όταν ήρθαν στο φως οι ρόδες του οχήματος, προσπάθησε και πάλι να θολώσει τα νερά. 

Τον δράστη καίνε και οι δορυφορικές λήψεις που έγιναν πάνω από την κτηνοτροφική του μονάδα, πριν και μετά τη δολοφονία του κτηνοτρόφου. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές. Μια ημέρα πριν την εξαφάνιση του θύματος, στο οικόπεδο του δράστη υπήρχε ένα λάκκος ανοιχτός, στην επόμενη λήψη του δορυφόρου, ο λάκκος, ακριβώς στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του Γραικού, είχε σκεπαστεί με χώμα.

 

 ant1news.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ