Μυστήριο με την εξαφάνιση αρτοποιού στην Αθήνα: Βρήκαν το αυτοκίνητό του

Μυστήριο με την εξαφάνιση αρτοποιού στην Αθήνα: Βρήκαν το αυτοκίνητό του

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του αρτοποιού Κώστα Μάστορα, ο οποίος χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Ο μονάκριβος γιος του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων. Ο ίδιος δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του και σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν το μνήμα του στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων. Εκεί συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη σύζυγο του πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαΐου από άνδρες της Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους.

Το γκρι Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας IZY 7592 που οδηγούσε ο 62χρονος όταν εξαφανίστηκε στις 3 Απριλίου, βρισκόταν στη συμβολή των οδών Στρατηγού Δαγκλή και Ρικάκη στα Κάτω Πατήσια, μπροστά στο κτίριο του ΟΤΕ. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο σταθμός ΚΤΕΛ της οδού Λιοσίων. Κανείς δεν ξέρει αν το αυτοκίνητο το άφησε ο ίδιος εκεί ή το μετέφερε κάποιος άλλος.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε νέα έρευνα αναζητώντας τα ίχνη του Κώστα Μάστορα. Ρώτησε κατοίκους, καταστηματάρχες στην περιοχή, οδηγούς και εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ που πιθανόν να τον είχαν δει, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Αν ο αγνοούμενος χρησιμοποίησε λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να μεταβεί εκτός Αθηνών, ο συγκεκριμένος σταθμός εξυπηρετεί έντεκα προορισμούς στη Θεσσαλία, Κεντρική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και Κατερίνη.

 

«Πριν χαθεί ήρθε σε μένα…»

 

Στο «Τούνελ» μίλησε η αδελφή του που τον είδε λίγο πριν χαθεί. «Με τον θάνατο του συζύγου μου και την εξαφάνιση του Κώστα, το χτύπημα για την οικογένεια μου είναι διπλό», είπε χαρακτηριστικά η Βούλα Μάστορα.

«Ήταν πολύ πιεσμένος με τον χαμό του παιδιού του, βαθιά στεναχωρημένος και είχε αγχωθεί με την επιχείρηση του. Υποψιαζόμαστε πολλά, αλλά δεν ξέρουμε συγκεκριμένα τι μπορεί να συνέβη», ανέφερε.

 

Τελευταία φορά τον είδε μια μέρα πριν εξαφανιστεί.

 

«Ήρθε από το σπίτι μου το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου. Ο σύζυγος μου ήταν άρρωστος και τον επισκεπτόταν συχνά. Συνήθιζε να μένει για περισσότερο από μία ώρα, αλλά εκείνο το βράδυ δεν κάθισε καθόλου. Ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά και βιαζόταν να πάει στο σπίτι της πρώην συζύγου του που μένει κοντά στο δικό μου. Μάλιστα την κάλεσε στο τηλέφωνο για να την ενημερώσει. Μάθαμε πως η τελευταία κλήση από το κινητό του τηλέφωνο, έγινε στην περιοχή της Κυψέλης», τόνισε.

 

«Πήγαινε να επισκεφθεί την μητέρα μας στο χωριό με το αυτοκίνητο και περνούσε από τα Μετέωρα. Μάλιστα μου έλεγε πως κάποια στιγμή θα με έπαιρνε μαζί του για να δω την ομορφιά του τοπίου και τα μοναδικά μοναστήρια της περιοχής. Τι να πω; Μπορεί να είναι κι εκεί… Όσο περνάει ο καιρός, φοβόμαστε όλο και πιο πολύ μήπως έκανε κακό στον εαυτό του. Αν με ακούει θέλω να του πω πως τον αγαπάμε πάρα πολύ και πως τον έχω ανάγκη…», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

 

Έπειτα από συνεργασία των αστυνομικών Αρχών Νέας Φιλαδέλφειας και Καρυών, διαπιστώθηκε ότι ο Κώστας Μάστορας δεν εισήλθε στο Άγιο Όρος.

 

Τα αδέλφια του αγνοούμενου επιχειρηματία Βούλα Νίκα, Ανέτα Κουρεμένου και Μιλτιάδης Μάστορας, βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ».

Απηύθυναν δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να βοηθήσει την οικογένεια.

 

«Έχουμε μια ελπίδα ότι ίσως να επέλεξε να πάει σε κάποιο μοναστήρι. Παρακαλούμε θερμά τους προσκυνητές αλλά και όλους τους τηλεθεατές σας αν έχουν κάποια πληροφορία να μας βοηθήσουν. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι του συνέβη κάτι κακό. Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε προσωπικά Αγγελική που συμπονάς και συμπαραστέκεσαι σε κάθε οικογένεια», είπε ο αδερφός του αγνοούμενου.

 

Για την αγωνία που βιώνουν καθημερινά μίλησε και η άλλη αδελφή του αγνοούμενου αρτοποιού: «Ο χαμός του είναι ένα σοκ για μας. Πονάμε πάρα πολύ, αγωνιούμε μέρα με τη μέρα και περισσότερο. Το μόνο που ζητάμε είναι ένα φως» είπε συγκινημένη.

 

Πηγή:anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα