Θλίψη και οργή στην κηδεία του Δημήτρη Γραικού

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης τελέστηκε το μεσημέρι στην Επτάλοφο Θεσσαλονίκης η κηδεία του δολοφονημένου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Τα παιδιά του, η γυναίκα του και οι δύο αδερφές του είπαν το «τελευταίο αντίο» στον άνθρωπό τους, μόλις σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που τον αντίκρυσαν ζωντανό πριν «εξαφανιστεί» από προσώπου γης το 2016, μετά από το ραντεβού του με τον έμπορο κρεάτων, που αποδείχθηκε τελικά ο δολοφόνος του.

Με λόγια σπασμένα από τη θλίψη η σύζυγος του 59χρονου επιχειρηματία Δέσποινα μιλώντας στο protothema.gr είχε πει, οταν ανακαλύφθηκε η σορός του άντρα της θαμμένη στην κτηνοτροφική μονάδα του δολοφόνου μαζί με το αυτοκίνητό του: «Δεν περίμενα τέτοιο θάνατο. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα που τον είχε θάψει. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Τι ψυχές είναι αυτές που σκοτώνουν με τέτοιο τρόπο και αφήνουν πίσω δυο ορφανά παιδιά. Από την αρχή μιλούσα για εγκληματική ενέργεια αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι ο άντρας μου ζει και πολλοί με είχαν θεωρήσει ύποπτη για αυτό. Όταν ενημερωθήκαμε δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Επιτέλους να αναπαυθεί η ψυχή του. Εγώ δυόμισι χρόνια τράβηξα τα πάντα. Και τι δεν άκουσα για μένα δεν ήταν λίγοι αυτοί που με είχαν στοχοποιήσει για το θάνατο του άντρα μου. Είχα μέσα μου την ελπίδα ότι μπορεί και να ζει και ότι θα έρθει κάποια στιγμή και η δικαίωση».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα