Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Η καταγγελία για αποπλάνηση, ο 43χρονος και το σημείωμα

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο:  Η καταγγελία για αποπλάνηση, ο 43χρονος και το σημείωμα

Τη σύνδεση της αυτοκτονίας της 14χρονης μαθήτριας που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του  ΗΣΑΠ στο Μοσχάτου, με την υπόθεση ενός 43χρονου, ο οποίος σήμερα (23/05) περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’εξακολούθηση, αλλά και με αυτήν της κατοχής πορνογραφικού υλικού, εξετάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του.

Ο πατριός της 14χρονης διαπίστωσε χθες την αποπλάνησή της από τον 43χρνο άντρα και τον κατήγγειλε στις ελληνικές Αρχές.

Ο δράστης συνελήφθη και όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όχι μόνο διατηρούσε σχέση με την 14χρονη, αλλά και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν εκείνη ήταν επίσης 14, σύμφωνα με το cnn.gr

Στο κινητό τηλέφωνο του 43χρονου βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, ενώ όλα τα στοιχεία αυτά συνέθεσαν τη δικογραφία με την οποία σήμερα ο άντρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το νεαρό κορίτσι που ίσως κανένας να μην είχε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν ακόμα ένα μικρό παιδί, είχε μαζί του ένα γράμμα με το οποίο απευθυνόταν στον 43χρονο και στο οποίο φαίνεται πόσο ανυποψίαστο ήταν μέχρι και το ίδιο για το τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους.

Tο σημείωμα της 14χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 43χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξης:  “Πονάω δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες […]"

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 14χρονη αγόραζε συχνά από το περίπτερο του 46χρονου και κάποια στιγμή που ο άνδρας την είχε δει στεναχωρημένη την προσέγγισε με αφορμή ότι έχει κόρη στην ηλικία της και στη συνέχεια προχώρησαν σε σχέση. 

Τι αναφέρει ο ίδιος 

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του  ο 46χρονος. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 14χρονη έπεσε στις ράγες του «ηλεκτρικού» το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από συρμό.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό του κοριτσιού, δυστυχώς, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του, χωρίς κάτι να μαρτυρά την τραγωδία που θα επακολουθούσε. Η κοπέλα περίμενε μάλιστα με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στο σταθμό, όταν ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς του κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα