Γρίφος η εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη. Στο "μάτι του κυκλώνα" η φίλη του

Γρίφος η εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη. Στο "μάτι του κυκλώνα" η φίλη του

Οι γονείς του Λαέρτη Μπεγιάϊ 36 χρόνων,  που αγνοείται από τα μεσάνυχτα της  Τρίτης 9 Απριλίου, βρέθηκαν για δεύτερη φορά στο στούντιο του «Τούνελ».  Όσο η έρευνα συνεχίζεται νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Φίλοι του Λαέρτη ανήσυχοι για την τύχη του ξεκαθάρισαν στην εκπομπή πως δεν εμφανίστηκε στη Μύκονο για να εργαστεί, κάτι που το ήθελε πολύ.

Η γυναίκα με την οποία ο αγνοούμενος είχε σχέση, μετά την εξαφάνιση βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα». Φίλοι του υποστηρίζουν πως γνωρίζει πολλά για τον χαμό του, αλλά δεν τα αποκαλύπτει.  Έλεγαν πως πιθανότατα εμπλέκεται στη μυστηριώδη εξαφάνιση του ένας πρώην σύντροφος της με παραβατική συμπεριφορά. Η ίδια ζήτησε να παρέμβει στο «Τούνελ».

Με ιδιαίτερα έντονο ύφος θέλησε αμέσως να ξεκαθαρίσει πως δεν διατηρεί καμία σχέση με τον πρώην της όπως της καταλογίζουν οι φίλοι του Λαέρτη.

«Είναι απαράδεκτα αυτά που λένε. Δεν έχω καμία επαφή με τον πρώην μου και ο Λαέρτης δεν τον γνώριζε. Στους φίλους του μπορεί να έλεγε ότι ήθελε προκειμένου να μην πληγωθεί ο εγωισμός του. Καταλαβαίνω τον πόνο των συγγενών και των φίλων, αλλά δεν μπορούν να εκθέτουν άτομα», είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε πως την ημέρα που χάθηκε, η ίδια είχε ρεπό και επισκέφθηκε τους γονείς της εκτός Αττικής. Το βράδυ επέστρεψε σπίτι της και κοιμήθηκε. Ισχυρίστηκε πως ο Λαέρτης δεν είχε ποτέ κλειδιά του διαμερίσματος της όπως υποστήριζαν οι φίλοι του.

«Ερχόταν πάντα αργά από την δουλειά μου και του έδινα τα δικά μου κλειδιά που είναι για πόρτα ασφαλείας.  Δεν του είχα εμπιστοσύνη γιατί έχανε συχνά τα δικά του.  Πριν έρθει σπίτι μου να με δει, με καλούσε στο τηλέφωνο».

Όταν ο απόστρατος αστυνομικός διευθυντής κ. Θανάσης Κατερινόπουλος που βρισκόταν στο στούντιο του «Τούνελ» την ρώτησε αν ήξερε τις κινήσεις του Λαέρτη σαν ζευγάρι που ήταν, απάντησε με στόμφο:

 «Όχι ακριβώς, δεν καθόμουνα να ασχοληθώ  μαζί του γιατί δεν ήθελα τους φίλους του που ήταν όλοι Αλβανοί. Του μιλούσα τυπικά γιατί δεν μου αρέσει να μου κάνουν ανακρίσεις. Στην αρχή ο Λαέρτης ζήλευε, αλλά μετά του το ‘κοψα γιατί ήμασταν μαζί περιστασιακά».

«Ήσασταν μαζί  έναν χρόνο σχεδόν.  Δεν πρόκειται για  μια περιστασιακή σχέση. Εσείς συμμετείχατε στις έρευνες για τον φίλο σας που είναι πλέον αγνοούμενος;», τη ρώτησε τότε η δημοσιογράφος.

«Όχι»,  απάντησε.

«Περιμένω ότι είναι ζωντανός, δεν είναι νεκρός, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπαθε κάτι άσχημο. Αν οι φίλοι του συνεχίσουν να διασύρουν το όνομα μου με όποιο τρόπο, θα κινηθώ νομικά», κατέληξε.

Τον λόγο πήρε η μητέρα του Λαέρτη, που είπε:

«Θα θέλαμε να είναι όλοι κοντά μας στην έρευνα. Εμείς είχαμε δεχτεί ότι ήταν η κοπέλα του γιού μας και της φερόμασταν με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί τώρα μιλάει έτσι;  Τι της κάναμε; Εμείς ψάχνουμε το παιδί μας… Γιατί δεν βοηθάει;» είπε  συγκινημένη.

Στην  περιοχή του ρέματος Ποδονίφτη θα ξεκινήσουν νέες έρευνες περισσότερο οργανωμένες, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να ψάξουν πιο προσεκτικά τα «τυφλά» σημεία.

Η Αγγελική Νικολούλη όπως και στην προηγούμενη εκπομπή απηύθυνε  εκ νέου έκκληση σε οδηγούς ταξί που πιθανόν να πήραν τον Λαέρτη το βράδυ που χάθηκε. Οδηγός ταξί επικοινώνησε με την εκπομπή και ισχυρίστηκε ότι  μετέφερε κάποιον νέο που έμοιαζε με τον Λαέρτη μετά όμως από την εξαφάνιση, από το Σύνταγμα στην Καλλιθέα. Η πληροφορία αυτή ερευνάται.

Άλλοι μάρτυρες που ήρθαν σε επαφή με την εκπομπή ανέφεραν πως σε πάρκο της συνοικίας Ανάκασα κοντά στους Αγίους Αναργύρους στα σύνορα με τη Νέα Φιλαδέλφεια, συνηθίζουν τις νυχτερινές ώρες να μαζεύονται ντιλιβεράδες που ο Λαέρτης γνώριζε.  Ίσως την νύχτα που χάθηκε να κατευθύνθηκε προς τα εκεί,  για να τους συναντήσει. Η διαδρομή είναι αντίθετη από εκείνη του σπιτιού του και δεν έχει ερευνηθεί μέχρι σήμερα.

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα