Δάκρυα χαράς για την μικρή Αλεξία: Τι λένε οι γιατροί για την υγεία της

Δάκρυα χαράς για την μικρή Αλεξία: Τι λένε οι γιατροί για την υγεία της

Για ένα θαύμα μιλούν όλοι από τη στιγμή που η μικρή Αλεξία ξύπνησε και άγγιξε το χέρι της μητέρα της. Η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και δάκρυα χαράς με τη βελτίωση της υγείας της. Η 8χρονη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο σταθερή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».

Σύμφωνα με την τελευταία ενμέρωση των γιατρών, «η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη».

Νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της δήλωσε: «Η Αλεξία μας άνοιξε τα μάτια της, έσφιξε δυνατά το χέρι της μητέρας της, έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι».

Το πρωί της Παρασκευής, η Αλεξία φέρεται να έπιασε το χέρι της μαμάς της.

«Η Αλεξία μας άνοιξε τα μάτια της, έσφιξε δυνατά το χέρι της μητέρας της, έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι», είπε ο πατέρας, σύμφωνα με τον Alpha.

Και συμπλήρωσε: «Περιμένω να αλλάξει ο νόμος για τις μπαλωθιές. Να μην βρεθεί κανένας άλλος γονιός στη θέση μου. Το ζητάω εγώ που βασανίζομαι με την κορούλα μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα