Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Παρατείνεται η αγωνία για τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση ζήτησε από τον εισαγγελέα παράταση για να ολοκληρωθεί η ήδη πολυσέλιδη δικογραφία, η παράδοση της οποίας είχε προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου.

Ο χρόνος που ζήτησε η ανακρίτρια δεν έχει προσδιοριστεί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η καθυστέρηση δεν θα είναι μεγάλη. Η δικαστική λειτουργός τηρεί σιγή ιχθύος αναφορικά με το περιεχόμενο της ογκώδους δικογραφίας, καθώς δεν έχει δώσει το παραμικρό στοιχείο στους νομικούς εκπροσώπους. Μάλιστα, τους έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτό πρόκειται να γίνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία και παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, συγκίνηση προκάλεσαν όσα είπε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας. «Η Ελένη μου δεν πείραξε κανέναν, έκανε τα πάντα για τις φίλες της και καμία δεν της στάθηκε» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πρόσθεσε πως η Ελένη εκβιαζόταν με βίντεο και το λάθος της ήταν ότι δεν είχε μιλήσει στους γονείς της.

«Ζούσε στον απόλυτο πόνο, το εκβίαζαν το παιδί. Δικαίωση θα υπάρξει όταν οι δολοφόνοι μπουν φυλακή για πάντα, ισόβια. Η ζωή του ανθρώπου δεν πρέπει να αποτιμάται σε έξι χρόνια για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα