Διαρρήκτρια η 26χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο στου Παπάγου και σκοτώθηκε

Διαρρήκτρια η 26χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο στου Παπάγου και σκοτώθηκε

Πιθανότατα  διαρρήκτρια,  ήταν η 26χρονη που έπεσε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας από κτίριο στο Παπάγου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν βρεθεί ίχνη απόπειρας παραβίασης στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου από όπου έπεσε η κοπέλα.

Η ιδιοκτήτρια και η κόρη της τη βρήκαν στον ακάλυπτο το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Άκουσαν θόρυβο και πίστεψαν πως είχε γίνει διάρρηξη. «Μάλλον κάποιος έφυγε τρέχοντας από το διαμέρισμα» είπε η ιδιοκτήτρια. Η 25χρονη έμενε κοντά στο σπίτι όπου βρέθηκε βαριά τραυματισμένη.

Το νήμα πίσω από τις μυστηριώδεις συνθήκες του θανάτου 25χρονης γυναίκας στου Παπάγου αναζητά το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (22.04.2019) στον ακάλυπτο χώρο τριώροφης κατοικίας.

Στον πρώτο όροφο του οικήματος μένει η ιδιοκτήτρια και στον δεύτερο η κόρη της με την οικογένειά της. Ο τρίτος όροφος είναι ένα κενό διαμέρισμα, που νοικιάζεται μέσω Airbnb αλλά το μοιραίο βράδυ δεν έμενε κανείς.

Το γεγονός πως το διαμέρισμα ήταν άδειο ήταν εκείνο που ανησύχησε την ιδιοκτήτρια και την κόρη της όταν περίπου στις 22:15 χθες το βράδυ άκουσαν θόρυβο. Το διαμέρισμα δεν επικοινωνεί με τα άλλα δυο με εσωτερική σκάλα. Η σκάλα που τα ενώνει είναι εξωτερική.

Αποφάσισαν να ανέβουν για να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της ιδιοκτήτριας είδε μια σκιά στο μπάνιο και έντρομη φώναξε στη μητέρα της να καλέσει την αστυνομία. Οι δυο γυναίκες πίστεψαν πως είχε μπει κάποιος διαρρήκτης.

Εκείνη τη στιγμή, άκουσαν έναν θόρυβο από το μπαλκόνι και πήγαν εκεί για να δουν τι ήταν αυτό. Ήταν η στιγμή που σοκαρισμένες αντίκρισαν την 25χρονη. Η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η νεκρή 25χρονη, όπως προέκυψε από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έμενε επίσης στου Παπάγου και μάλιστα κοντά στο σπίτι όπου βρέθηκε βαριά τραυματισμένη. Δεν έχει αποσαφηνιστεί, όμως, γιατί ήταν στο διαμέρισμα χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από τους γονείς και τον αδερφό της, αλλά οι άνθρωπο είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Πιστέψαμε πως ήταν διάρρηξη»

Το σπίτι στου Παπάγου έχει εύκολη πρόσβαση και πολύ χαμηλά κάγκελα, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να ανέβει από μια πλαϊνή ξύλινη σκάλα και να καταλήξει στη σιδερένια που οδηγεί στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (23.04.2019) στου Παπάγου, η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος είπε πως κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει όταν άκουσαν το σκυλί να γαβγίζει.

Μάλλον κάποιος έφυγε τρέχοντας από το διαμέρισμα όταν αντιληφθήκαμε ότι κάποιοι είχαν μπει μέσα, σημείωσε η γυναίκα, προσθέτοντας πως κάλεσαν την αστυνομία γιατί πίστεψαν ότι γινόταν διάρρηξη.

 

newsit 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα