Αίγιο: Εδώ βρέθηκε το νεκρό μωρό - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο εντοπισμός νεκρού βρέφους μέσα σε σακ βουαγιάζ. Το βρέφος εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα. 

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό το πρωί της Πέμπτης μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες, ενώ εξετάζεται αν πέθανε από ασιτία ή από κάποια άλλη αιτία.  

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Χθες βράδυ μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη είχε βάλει το νεογέννητο σε πλαστική σακούλα και το είχε πετάξει μέσα στον κάδο. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρό. 

Η αστυνομία, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με προσοχή, καθώς φαίνεται ότι η 35χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Γείτονες ασπρίζουν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι η μητέρα του μωρού και αυτή που το πέταξε. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

thebesttempo24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα