Μυστηριώδης εξαφάνιση 36χρονου από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 36χρονου από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι γονείς του Λαέρτη Μπεγιάι, ο οποίος αγνοείται από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έκαναν μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Η τλευταία φορά που τον είδαν οι δικοί του ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν βρέθηκαν με τον πατέρα τους στο σπίτι τους στα Άνω Πατήσια. Ο 36χρονος του είπε ότι θα πήγαινε στο συνεργείο για να φτιάξει μια μηχανή που είχε για να την πουλήσει κι έκτοτε δεν τον ξαναείδαν.

Λίγες μέρες πριν, άγνωστοι είχαν κλέψει το μηχανάκι του που είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, ενώ είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου δήλωσε στην εκπομπή ότι όντως πήγε εκεί για να φτιάξουν το μηχανάκι του και κάποια στιγμή, αργά το βράδυ έφυγαν και οι δύο.

Ο Λαέρτης συναντήθηκε με έναν φίλο του, με τον οποίο πήγαν για φαγητό και ήταν μαζί μέχρι τη 01:30 τα ξημερώματα. Ο φίλος του 36χρονου του πρότεινε να τον πάει στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια, εκείνος όμως του είπε ότι θα επέστρεφε περπατώντας, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του.

Η κοπέλα του, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή, σημείωσε ότι δεν έδειχνε καθόλου προβληματισμένος ή στεναχωρημένος. Αντίθετα, ετοιμαζόταν να πάει, όπως κάθε καλοκαίρι, στη Μύκονο για δουλειά. Παραδέχθηκε όμως, τόσο η ίδια, όσο και οι γονείς του ότι ήταν κλειστός χαρακτήρας και πολλές φορές δεν έλεγε πράγματα για να μην τους στεναχωρήσει.

Ο Λαέρτης έχει ύψος 1,75μ. και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, αθλητικά μαύρα παπούτσια με ένα πορτοκαλί σήμα και μια φόρμα χρώματος γκρι.

Οι γονείς του προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη στον γιο τους κι εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά, ελπίζοντας ότι δεν του έχει συμβεί κάτι κακό.

Σύντομα θα έχουν στα χέρια τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας από το σημείο, από όπου θα περνούσε ο γιος τους, μήπως και μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο για την εξαφάνισή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ