Ξάνθη: Ισόβια ξανά στον "δράκο" που βίασε, κακοποίησε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή

Ξάνθη: Ισόβια ξανά στον "δράκο" που βίασε, κακοποίησε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή

Για την άγρια δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, την οποία βίασε και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή.

Την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων και 25 ετών κάθειρξης, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής στον Χρήστο Παπάζογλου, ο οποίος το 2012 βίασε, κακοποίησε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου.

Το δικαστήριο έκρινε και αυτή τη φορά τον κατηγορούμενο ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Όπως μεταδίδει το InKomotiniNews, “καταπέλτης” ο εισαγγελέας, απευθυνόμενος στον Παπάζογλου, του είπε: «Ούτε ο Ομέρ Βρυώνης δεν συμπεριφέρθηκε στον Αθανάσιο Διάκο όπως συμπεριφέρθηκες εσύ στη Ζωή».

Στην αίθουσα του δικαστηρίου παρέστησαν ο πατέρας και συγγενείς της άτυχης Ζωής, όχι όμως και η μητέρα της που αδυνατεί να αντικρίσει τον φονιά του κοριτσιού της.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, ισχυρίστηκε πως το μοιραίο βράδυ είχε πιει, συνάντησε τη Ζωή, την ενόχλησε, και στη συνέχεια δεν θυμάται τίποτα.

Σε όλη τη διάρκεια της δίκης είχε σκυμμένο το κεφάλι και ίσα που ψέλλισε “συγγνώμη”, για να του απαντήσει ο εισαγγελέας πως «δεν μπορεί μία συγγνώμη να αποζημιώσει την οικογένεια της Ζωής και να φέρει πίσω τη Ζωή».

Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη Τρίτη όμως ο δικηγόρος του κατηγορούμενου επικαλέστηκε ασθένεια και πήρε αναβολή μιας εβδομάδας.

Την Τρίτη ο συνήγορός του ζήτησε αναβολή, επικαλούμενος απασχόλησή του σε δικαστήριο στην Αθήνα, όμως το αίτημα απορρίφθηκε και ο Παπάζογλου εκπροσωπήθηκε κατά τα προβλεπόμενο αυτεπαγγέλτως.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα