Με κλεμμένη καραμπίνα σκότωσε το παιδί του ο 27χρονος στο Χαλάνδρι

Με κλεμμένη καραμπίνα σκότωσε το παιδί του ο 27χρονος στο Χαλάνδρι

Κλεμμένη ήταν η καραμπίνα, με την οποία σκότωσε τον 4χρονο γιο του μέσα στο παιδικό δωμάτιο και ύστερα ο 27χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Η οικογενειακή τραγωδία που παίχτηκε στην μονοκατοικία της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας ήταν αιτία της ταραγμένης σχέσης με την μητέρα του παιδιού. 

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί, σήμερα το πρωί.

Ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Γύρω στις 09.00 σήμερα, η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα