Μαρτυρία για τη τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βίαιος ο 27χρονος, χτυπούσε τη μητέρα και την αδερφή του

Μαρτυρία για τη τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βίαιος ο 27χρονος, χτυπούσε τη μητέρα και την αδερφή του

Στο σημείο, στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι, εκτός από την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, βρέθηκε και η θεία του αυτόχειρα.

Ήταν εκείνη που μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του 27χρονου. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είπε και από πολύ μικρός είχε δείξει βίαιο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τη συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι γυναίκα, ο 27χρονος ανιψιός της, παλιότερα, ήταν βίαιος από μικρός και είχε φτάσει σε σημείο να χτυπά τόσο τη μητέρα όσο και την αδερφή του.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Γ. γνώρισε την ανήλικη (τότε) Ρομά, η οποία έμελλε να γίνει γυναίκα και του μητέρα του παιδιού του. Όταν η σύντροφός του έμεινε έγκυος, αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Συζούσαν για αρκετό καιρό πριν αποφασίσουν, πριν από σχεδόν έναν χρόνο, να παντρευτούν και να μετακομίσουν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Τα προβλήματα που είχε ο 27χρονος αυτόχειρας είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στην απόφαση να απευθυνθεί σε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα.

Η θεία του αυτόχειρα πατέρα αποκάλυψε ότι ο 27χρονος δεν εργαζόταν συστηματικά αλλά έκανε κάποιες περιστασιακές δουλειές και πρόσφατα, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, είχε δουλέψει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενοίκιο του σπιτιού στο Χαλάνδρι να πλήρωναν οι γονείς του, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον γιο τους και την οικογένειά του.

 

Πηγή: newsit..gr