Ράγισαν καρδιές για τον εύζωνα που παρήλασε φορώντας την φουστανέλα του νεκρού Σπύρου Θωμά

Ράγισαν καρδιές για τον εύζωνα που παρήλασε φορώντας την φουστανέλα του νεκρού Σπύρου Θωμά

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η χθεσινή ημέρα για τους Εύζωνες, οι οποίοι παρήλασαν στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου χωρίς τον Σπύρο Θωμά.

Πρόκειται για τον 24χρονο εύζωνα από την Πάτρα, ο οποίος έχασε την ζωή του τις βραδινές ώρες της 21ης Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται, ότι όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ, «ο στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Κατά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, ο αδελφικός φίλος του αδικοχαμένου στρατιώτη, ο Βασίλης Μπαλής, παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου, προς τιμήν του.

Την ίδια ώρα τραγική φιγούρα αποτελεί ο πατέρας, ο οποίος είχε προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση, όταν είχε παρελάσει κι εκείνος μαζί με τους Εύζωνες, μετά τον χαμό του γιου του.

Ο πατέρας του Εύζωνα, Χρήστος Θωμάς, ευχαρίστησε κάθε Έλληνα σε κάθε γωνιά του κόσμου για την συμπαράσταση αφού, εκείνος και η σύζυγός του νιώθουν ότι ο πόνος τους μετατράπηκε σε πόνο όλων των Ελλήνων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Χρήστος Θωμάς ανέφερε πως το μυαλό τους αυτή την μέρα είναι στον αδικοχαμένο 24χρονο γιο τους.

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στον συγχωρεμένο Σπύρο Θωμά και στην οικογένειά του. Ο Σπύρος, ένα διαμάντι, ένα πλάσμα που ήταν πάντα πρώτο σε όλα… Αυτό το διαμάντι, επειδή έλειψε από την παρέλαση σήμερα, ο φίλος και "αδελφός", ο Εύζωνας Βασίλης Μπαλής, φόρεσε τη φουστανέλα του και παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα