Νοσοκομείο "Ελπίς": Έκλεψαν λείψανα από το εκκλησάκι

Νοσοκομείο "Ελπίς": Έκλεψαν λείψανα από το εκκλησάκι

Δύο λειψανοθήκες με λείψανα έκλεψαν διαρρήκτες από το εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του Γενικού Νοσοκομείου «Ελπίς», στους Αμπελόκηπους, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Οι δράστες πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από το παγκάρι, δύο επίχρυσα κηροπήγια και δύο λειψανοθήκες οι οποίες περιείχαν τα λείψανα του Αγίου Λουκά και του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ.

Στην συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν έχει εντοπιστεί ακόμα κανένα ίχνος τους.

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών πραγματοποιεί η Αστυνομία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοίκησης του «Ελπίς»:

"Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» διερευνά υπόθεση κλοπής για την οποία έως σήμερα δεν έχει επίσημη σχετική ενημέρωση από τον Υπεύθυνο Ιερέα του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου.

Τονίζεται ότι το Νοσοκομείο, όλα τα τελευταία χρόνια, καλύπτεται πλήρως από προσωπικό φύλαξης, το οποίο εγγυάται αποτελεσματικά την ασφάλεια των χώρων, υποδομών, ασθενών και επισκεπτών του Νοσοκομείου. Απόδειξη, ότι κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με θέμα ελλιπούς ασφάλειας δεν έχει μέχρι σήμερα συμβεί.

Συνεπώς, κάθε προσπάθεια σύνδεσης οποιουδήποτε συμβάντος λαμβάνει χώρα, με τη γενικότερη ασφάλεια του Νοσοκομείου είναι κακόβουλη και έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το Νοσοκομείο και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου".

 

 

topontiki

Δείτε ακόμα