Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση του δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση του δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια

Πληθαίνουν μέρα τη μέρα τα ερωτήματα για την υπόθεση του νεαρού δικηγόρου, που εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη στα Τουρκοβούνια. Φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των δύο νεκροτομών- καθώς μετά την πρώτη έγινε και δεύτερη εξέταση, παρουσία της τεχνικής συμβούλου που όρισε η οικογένεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και το βασικό ερώτημα, εάν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία, παραμένει αναπάντητο.

Οι Αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης με αφετηρία και το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου, προσδοκώντας να προκύψουν στοιχεία που θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση τις έρευνες από τις κλήσεις και τα μηνύματά του.

Οι αναφορές ότι στο κινητό του έχουν βρεθεί απειλητικά sms ενώ το σπίτι του βρέθηκε ανάστατο χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από την Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός δικηγόρος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις, κάτι το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αρπαγής και δολοφονίας του στη δύσβατη βραχώδη περιοχή που βρέθηκε νεκρός.

Το πτώμα του εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στην οδό Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια. Οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος με τα κλειδιά στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε το κινητό τηλέφωνό του, καθώς και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα ίχνη του νεαρού είχαν χαθεί από το βράδυ της Τρίτης, όταν έφυγε από το γραφείο του για να επιστρέψει σπίτι του. Το πρωί της Τετάρτης δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο, όπως ήταν προγραμματισμένο, και οι οικείοι του τότε δήλωσαν την εξαφάνισή του.

 

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα