Εγκλωβισμένοι οδηγοί στα Χανιά σε δρόμους χειμάρρους

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στα Χανιά σε δρόμους χειμάρρους

Σοβαρά προβλήματα που έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση στα Χανιά, καθώς πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν εγκλωβίζοντας οδηγούς μέσα στα "μισοβυθισμένα" οχήματά τους, ενώ σημειώθηκε νέα κατολίσθηση, και από τύχη και σε αυτήν την περίπτωση, δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Στον παράδρομο της εθνικής Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος των Μουρνιών, μητέρα με τα δύο της παιδιά, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά τους, το οποίο "έμπαζε" νερά, και διεσώθη χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών που την απεγκλώβισαν έγκαιρα.

Την ίδια ώρα, πάνω από δέκα οχήματα εγκλωβίστηκαν στην περιοχή της κεραίας της ΕΡΤ, στη Σούδα, καθώς και εκει ο δρόμος έγινε ποτάμι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες από τα οχήματα και να τους απομακρύνει σε ασφαλές σημείο.

Οπως μεταδίδει το flashnews.gr άκρως επικίνδυνη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εθνικό δίκτυο, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να φανεί το μέγεθος των ζημιών.

Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν εντός αστικού ιστού, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Ναυστάθμου σημειώθηκε μεγάλης εκτασης κατολίσθηση, με το "βουνό" να πέφτει στο οδόστρωμα.

Ποιοι δρόμοι κλείνουν:

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα εξής σημεία:

Στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ λιγο μετά τις 20:00 άνοιξε το ρεύμα προς Κίσσαμο. Επίσης, στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνης, στο ύψος του Βαμβακόπουλου έκλεισε το ρεύμα προς Ρέθυμνο.

Στη Λεωφόρο Σούδας, στην περιοχή Καμίνι , από Αγ. Χριστόφορο μέχρι Λιβάδια, και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Ναυστάθμου η κυκλοφορία γίνεται εκ περιτροπής

Στο ύψος της κεραίας της ΕΡΤ, από και προς Βλητέ.

Πηγή: flashnews.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα