Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες. Ζεσταίνουν τα τρακτέρ για κάθοδο στην Αθήνα

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες. Ζεσταίνουν τα τρακτέρ για κάθοδο στην Αθήνα

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες για 16η μέρα αναμένοντας την απάντηση της κυβέρνησης για μία ουσιαστική συνάντηση με θέμα τα αιτήματά τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Τα Νέα''.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιδείξει αδιαλλαξία. Διαμηνύουν, μάλιστα, ότι δεν αποκλείουν ακόμη και την κάθοδό τους με τρακτέρ στην Αθήνα.

Σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο μπλόκο της Νίκαιας, οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να περιμένουν την οριστικοποίηση της σύνθεσης του διυπουργικού κλιμακίου με το οποίο θα μπορούσαν να συναντηθούν και παράλληλα μία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Το μεσημέρι, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που θα έχουν, θα αποφασίσουν σε γενική συνέλευση τις επόμενες κινήσεις τους.

«Αν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την κυβέρνηση στο να συναντηθούμε με τον αντιπρόεδρό της και με κλιμάκιο των συναρμοδίων υπουργών ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, θα κλιμακώσουμε τον αγώνα, θα πάμε σε πανελλαδικές συντονισμένες κινητοποιήσεις», λένε τα μέλη της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα