Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη - Ακούω τη φωνή της - Και εγώ έτσι έφυγα

Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη -  Ακούω τη φωνή της - Και εγώ έτσι έφυγα

Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή ξεσπά και ζητά να ανοίξει και πάλι η υπόθεση θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, που πριν τρία χρόνια έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας.

Μιλώντας στη «Real News», η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή δηλώνει πως «η κόρη μου οδηγήθηκε στον θάνατο με τρόπο ανάλογο με αυτόν της Τοπαλούδη στη Ρόδο».

Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου.

Αναφερόμενη στην υπόθεση της Ρόδου, η κυρία Σταυρούλα λέει πως «όταν το άκουσα, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος. Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη... Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Star.gr
Σχολιάστε το άρθρο: