Εξαφάνιση 15χρονης: Σχόλασε και δε γύρισε ποτέ σπίτι, λέει η μητέρα της

Εξαφάνιση 15χρονης: Σχόλασε και δε γύρισε ποτέ σπίτι, λέει η μητέρα της

Συναγερμός σήμανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την εξαφάνιση της 15χρονης Ελπίδας Μ. από τα Οινόφυτα Βοιωτίας, τη Δευτέρα 04/02/2019, στις 16:00 ώρα.

Με κλάματα, η μητέρα της Ελπίδας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί Σου», περιγράφοντας τι συνέβη χθες.

«Έφυγε χθες το παιδί για να πάει στο σχολείο της. Την ώρα που σχόλασε δεν μπήκε ποτέ στο λεωφορείο για να έρθει στο Δήλεσι». Από τότε έχασε κάθε επικοινωνία μαζί της.

«Έχει απενεργοποιήσει το facebook της, το κινητό της είναι από τις 15:30 χθες το μεσημέρι κλειστό. Δεν ξέρω πού είναι» είπε με γεμάτη αγωνία φωνή η μητέρα της ανήλικης.

Μετά από έρευνα που έγινε από τη διευθύντρια του σχολείου της 15χρονης, συμμαθήτριά της έκανε λόγο για «κάποιον ψηλό και μελαμψό» με τον οποίο η Ελπίδα φέρεται να είχε επικοινωνία μέσω των social media.

Η μητέρα της έκανε λόγο για ένα «κλειστό» παιδί, το οποίο ωστόσο δεν της είχε δώσει ποτέ σημάδια προκειμένου να ανησυχήσει. «Πάντα ήταν κλεισμένη στον εαυτό της. Ήταν πολλές ώρες με το κινητό της, είτε άκουγε τραγούδια είτε ήταν στο messenger, στο Instagram, στο facebook… αλλά πάντα μου μιλούσε. Δε μου έδειξε κάτι ανησυχητικό. Δεν είχε φύγει ποτέ ξανά από το σπίτι».

Τέλος, η μητέρα της αποκάλυψε ότι «εδώ και 2-3 χρόνια μου ζητούσε να φύγουμε από το Δήλεσι γιατί δεν της άρεσε ο κόσμος. Δεν είχε φίλες εδώ, δεν είχε κάπου να πάει βόλτα. Η μόνη βόλτα που έκανε ήταν να πηγαίνει σε μία καφετέρια όπου εργάζεται η αδερφή της. Πήγαινε μόνη της ή με κάποια φίλη και καθόταν με την αδερφή της και έκανε παρέα».

Missing Alert για την 15χρονη Ελπίδα

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 05/02/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ελπίδα M. έχει ύψος 1.66 μ., ζυγίζει 65 κιλά, έχει μαύρα  μαλλιά και καστανά μάτια. 

Φορούσε χακί μπουφάν, ροζ μπλούζα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα