Πανικός στα σαλόνια της Αθήνας. Τραγουδίστρια, γιατροί και επιχειρηματίες στη λίστα της κοκαΐνης

Πανικός στα καλά στέκια της Αττικής και στους επώνυμους της Αθήνας, καθώς έφτασε στα χέρια της Ανακρίτριας ο κατάλογος με το ογκώδες πελατολόγιο της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα, ο οποίος περιλαμβάνει ονόματα “φωτιά” από τα σαλόνια της Αθήνας. 

Μεταξύ των 700 πελατών του κυκλώματος είναι ονόματα - «φωτιά» διάσημων δικηγόρων, γιατρών, αλλά και μιας τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", ο κατάλογος με τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για τις δραστηριότητες της σπείρας που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Τις επόμενες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια και αρκετοί άλλοι επώνυμοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τα κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, στην υψηλή πελατεία της και ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Έτσι, προσθέτει η εφημερίδα, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμα πολύ γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα