Βιασμός στη Ρόδο: Η απολογία του 19χρονου δράστη και για την Τοπαλούδη - Πώς τον καίει φίλος του

Βιασμός στη Ρόδο: Η απολογία του 19χρονου δράστη και για την Τοπαλούδη - Πώς τον καίει φίλος του

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί βιασμού της 19χρονης με αναπηρία ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας κατέβηκε στην πλατεία Ευαγγελισμός, όχι για να βρει νέο θύμα προς συνεύρεση όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να εντοπίσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του στον φόνο για να τον μεταπείσει να πάνε στις Αρχές να παραδοθούν, ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ο 19χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και διπλό βιασμό.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του, κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδελφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην Αστυνομία. Ωστόσο, εκεί βρήκα τον Τ... επιστήθιο φίλο του Μ... (21χρονος). Με είδε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μου πρότεινε να πάμε για σουβλάκια και αργότερα στην παρέα» είπε ο 19χρονος κατηγορούμενος σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο επιστήθιος φίλος του 21χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1: «Βρέθηκα μαζί του το Σάββατο, πρώτη του μήνα. Εγώ, όταν αράξαμε κάπου μόνοι μας, τον ρώτησα "έλα ρε μ..., με τη φοιτήτρια τι έγινε;" και μου λέει "πάει, τελείωσε αυτό". Απλώς, ήταν πολύ νευρικός. Αν του έλεγες ένα "ρε" θα σ' έδερνε. Ήταν λίγο αγχωμένος και διαφορετικός από άλλες φορές. Ο Ροδίτης (21χρονος) ήταν ΑΝάληψη και δεν έβγαινε και καλά ότι μου είχε πει ότι είχανε κάνει μια μ... και παίξανε ξύλο και φοβόταν την αστυνομία, ήταν μάλλον δικαιολογία και αυτό».

 

 enikos.gr/ANT1

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα