Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα

Ξέσπασε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος είχε βιάσει  κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Μιλώντας στον ρ/σ news 247, ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας επανέλαβε ότι ο ίδιος είχε προτρέψει κόσμο στην Ρόδο να μιλήσει και να προχωρήσει σε καταγγελίες μετά την δολοφονία της κόρης του, κατ' αρχάς επειδή γνώριζε τον χαρακτήρα της κόρης του και με αφορμή διάφορες αποκαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τις κινήσεις του λευκού φορτηγού, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι μετέφεραν την φοιτήτρια στο εξοχικό του 22χρονου

Επίσης χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός πως δεν διαψεύστηκε, και τόνισε πως πέρα από τους δύο δράστες, κατά την πεποίθησή του, υπάρχουν και άλλοι συνένοχοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

«Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν», τόνισε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Τόνισε δε ότι είναι πολύ σημαντικό «για να σπάσει αυτό το απόστημα κάποιων αλητοπαριών, να μιλήσουν οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά που έχουν υποστεί οτιδήποτε, χωρίς να φοβούνται. Όσοι γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν».

 

 

news247

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: