Νέες εξελίξεις στη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα - Ποιον δείχνει δράστη η μαύρη χήρα

Με χειρόγραφη κατάθεση η καταδικασμένη σύζυγος του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου δρομολογεί νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Ερμιονίδας

Τον αδελφικό φίλο του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου «δίνει» ως δράστη της στυγερής δολοφονίας στην Κοιλάδα Αργολίδας η καταδικασμένη σύζυγος του 42χρονου καπετάνιου Δήμητρα Βούλγαρη στη χειρόγραφη κατάθεση που έδωσε μέσα από τις Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, όπου εκτίει ποινή ισοβίων!

Η αποκαλούμενη «μαύρη χήρα της Ερμιονίδας», η οποία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τριπόλεως είχε επιλέξει τη σιωπή και δεν είχε απολογηθεί, κάνει την... έκπληξη παίρνοντας πίσω όσα φέρεται ότι είχε πει προανακριτικά για τη συμμετοχή του φίλου του άνδρα της στη δολοφονία. Μάλιστα, αν και έως σήμερα απέκλειε οποιαδήποτε συμμετοχή του συγκεκριμένου στο έγκλημα, πλέον ζητεί από τις Αρχές να διερευνήσουν περαιτέρω τον ρόλο του στην υπόθεση, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα διαλευκανθεί το έγκλημα για το οποίο βρίσκεται στη φυλακή!

Στη χειρόγραφη κατάθεση που έδωσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει η Ασφάλεια Ναυπλίου, η 41χρονη χαρακτηρίζει τον φίλο του άνδρα της «άμεσο συνεργό, αν όχι αποκλειστικό δράστη», δρομολογώντας έτσι νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ που πάγωσε την κοινή γνώμη! Μάλιστα, αναλύει τους λόγους που την κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Ενας από αυτούς είναι πως το έγκλημα έγινε στην αυλή του σπιτιού του αδελφικού φίλου του 42χρονου. Μάλιστα, η 41χρονη μητέρα επικαλείται πως, αν και ο συγκεκριμένος βρήκε πρώτος από όλους νεκρό τον καπετάνιο, δεν κάλεσε βοήθεια, αλλά προτίμησε να επικοινωνήσει πρώτα με τον δικηγόρο του.

Η χήρα, η οποία θα καθίσει ξανά στο εδώλιο στις 30 Ιανουαρίου, υπενθυμίζει ακόμα ότι στο αριστερό χέρι του παιδικού φίλου του αδικοχαμένου ναυτικού εντοπίστηκε πυρίτιδα, η οποία ήταν συμβατή με το όπλο του φόνου, πως λόγω της παλαιότητάς του μόνον αυτός ήξερε να το χειρίζεται και ότι πέταξε όλες τις σφαίρες του. Παράλληλα, επικαλείται όσα κατέθεσαν οι υπάλληλοί του.

Οπως τονίζει, υπάρχει κενό από τις 12.20 έως τις 13.40 τη μέρα του εγκλήματος, για το οποίο δεν έγινε γνωστό πού βρισκόταν. Αν και οι εργαζόμενοι στο μηχανουργείο του είχαν υποστηρίξει πως είχε φύγει από τις 12.20, εκείνος ισχυρίστηκε άλλα. Μάλιστα, οι υπάλληλοι κατέθεσαν ότι τους ζήτησε να καταθέσουν ψευδώς ως προς αυτό. Στο τέλος της κατάθεσης η Δήμητρα Βούλγαρη τονίζει πως μετά τον θάνατο του άνδρα της ο φίλος του δεν ήθελε καμία επαφή τόσο με την ίδια όσο και με τους γονείς του 42χρονου.

Ο θάνατος του Θανάση Λάμπρου είχε αρχικά παρουσιαστεί από τη σύζυγό του ως αυτοκτονία. Το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από κατάθεση 16 ωρών, είχε ομολογήσει την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατύχημα που έγινε πάνω σε καβγά τους. Πάντως, ακόμη και σήμερα η Δήμητρα Βούλγαρη υποστηρίζει πως είναι αθώα και έχει πέσει θύμα καλοστημένης πλεκτάνης. Οι συνήγοροι της 41χρονης Δημήτρης Γκαβέλας και Αλέξης Στεφανάκης δήλωσαν στην «Espresso» ότι θα επιδιώξουν να αποδείξουν την αθωότητά της.

Δείτε ακόμα