Λαμία: Παρέσυρε παιδί με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

Λαμία: Παρέσυρε παιδί με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό ενός 11χρονου αγοριού σημειώθηκε στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής (6/1) στη συμβολή της οδού Παπασιοπούλου με την οδό Ψαρών, απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Το αγοράκι ήταν σε μια παρέα πέντε παιδιών που είχαν βγει για τα κάλαντα κι εκείνη την ώρα έπαιζαν με το χιόνι.

Ο 11χρονος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από ένα αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν -άγνωστο πώς- χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδελφό μας στο έδαφος» είπε στο LamiaReport ένα από τα δύο κοριτσάκια που ήταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε ότι το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δεν σταμάτησε» συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε κάποιους ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν και το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Όπως είπαν τα παιδιά, ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.

Η Τροχαία Λαμίας αναζητεί στοιχεία για τον ασυνείδητο οδηγό από κάμερες που υπάρχουν κοντά στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κάποια πρώτα στοιχεία για το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε το παιδί.

lamiareport.gr