Κέρκυρα: Το τηλεφώνημα που έφερε τη δολοφονία και τα τελευταία λόγια της 29χρονης

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, δεν μπορούσε να χωνέψει, πώς ένας πατέρας χτυπάει με τόση βιαιότητα το παιδί του για να το σκοτώσει, αναφερόμενη στην δολοφονία στην Κέρκυρα που έχει σοκάρει όλη την χώρα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο corfutvnews.gr η ιατροδικαστής, αναφερόμενη στο ειδεχθές έγκλημα στην Αλεπού, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της κι αναρωτιόταν, κυρίως για την βιαιότητα των χτυπημάτων, όπως είπε, με οικοδομικό εργαλείο, το οποίο της επέφερε επτά περίπου τραύματα στο κεφάλι. «Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν δυνατό αμβλύ αντικείμενο. Τελικά, την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι. Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια.

Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε. Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του. Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο…».

Το τηλεφώνημα που έφερε τη δολοφονία

Σύμφωνα με το δικηγόρο η σπίθα άναψε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός. Σχετικά με το θέμα της ταφής, είπε ότι μόλις ο 52χρονος διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού. Όπως είπε όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και πρόθεσή του ήταν να παραδοθεί.

Ο πατέρας της κοπέλας δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό. Η μητέρα της εδώ και 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα και δεν διατηρεί καμία σχέση με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της.

Τα τελευταία λόγια της 28χρονης Αγγελικής

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα το άτυχο κορίτσι, μίλησε στον πατέρα του και του είπε: “Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς”.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα