Συγκλονίζει ο γιος της Ειρήνης Λαγούδη, έναν χρόνο μετά το θάνατο της μητέρας του

«Μαύρα» Χριστούγεννα πέρασε η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πριν από ένα χρόνο.

Η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη της Τριχωνίδας, καμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της, με την οικογένειά της να επιμένει μέχρι σήμερα ότι δολοφονήθηκε.

Ο γιος της μίλησε στο ionion fm και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, για το πόσο δύσκολα περνά η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης.

«Είναι δύσκολα για όλους μας. Δε μπορούμε να ξεπεράσουμε τον θάνατο της μητέρας μας, όλοι είμαστε συντετριμμένοι», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ειρήνη Λαγούδη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Κατοχή πέρυσι, ανήμερα των Φώτων. Έφυγε λέγοντας στο γιο της Γιάννη ότι πάει να πάρει γλυκά για τη γιορτή του που ήταν την επόμενη ημέρα. Δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το θρίλερ που κρατά τώρα ένα χρόνο. Οι δικηγόροι της οικογένειας και πραγματογνώμονες προσπαθούν να αποδείξουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε όπως διέρρεαν κάποιοι.

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου, μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Σε άλλη ερώτηση του Δημοσιογράφου για το αν περιμένει να λάμψει η αλήθεια ο Γιάννης δήλωσε: «πιστεύω πως θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για ησυχάσει και η ψυχή της μητέρας μας».

H 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη "σπάει" τη σιωπή της

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ