Παλεψε ώρα για την ζωή της – Σοκάρει η ιατροδικαστής για την άγρια δολοφονία της Αγγελικής από τον πατέρα της

Σοκάρει η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στην Κέρκυρα όπου πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της με Αφγανό. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Μαζί σου» είπε τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει στην ζωή. Επίσης τόνισε ότι  χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος κάτι που κάνει ακόμη πιο σοκαριστική  την υπόθεση.

Τα φονικά χτυπήματα ήταν πολλαπλά -κυρίως στο κεφάλι- και ο θάνατος αναπόφευκτος. Όπως διαπιστώθηκε, η κοπέλα πάλεψε αρκετή ώρα για τη ζωή της, αλλά δεν τα κατάφερε. «Αυτό καταδεικνύει μίσος… Κάτι βαθύτερα ψυχολογικό στον πατέρα απέναντι στην κόρη… Δεν είχε πρόθεση να σταματήσει…», επεσήμανε η ίδια.

Τα ίχνη της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Τελικά μετά από αναζήτηση κάποιων ωρών και καταγγελίας του Αφγανού φίλου της αποδείχθηκε ότι ο ίδιος της ο πατέρας είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας της.

Αρχικά, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε αντιφάσεις.

Ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε την σχέση της,  με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγαδές μεταξύ τους στο σπίτι.

Το κορίτσι, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό. Οι καβγάδες συνεχίζονταν και υπάρχει η πληροφορία ότι η κοπέλα είχε στο παρελθόν ζητήσει προστασία από τον εισαγγελέα γιατί φοβούνταν τον πατέρα της από τον οποίο τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακόμα, στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του συντρόφου της άτυχης Αγγελικής. «Δεν τον έχω υιοθετήσει ακόμα τον Αλί. Η Αγγελική ήταν πολύ καλό κορίτσι. Κοιμάται γιατί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήγαμε μαζί και κάναμε την καταγγελία στην αστυνομία. Η Αγγελική μας είχε πει για τον πατέρα της ότι τη βασάνιζε, την χτυπούσε και τον φοβόταν. Δεν την άφηνε να έχει παρέες, ούτε με κορίτσια, ούτε με αγόρια. Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Με τον Αλί συζούσαν σε ένα σπίτι δίπλα από το δικό μου. Είχαν σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Τον έχω εγώ τα τελευταία 8-9 χρόνια. Δεν ξέρω που είναι η οικογένειά του. Ήρθε μόνος του στην Ελλάδα… Όταν το έμαθε ωρυόταν, φώναζε…».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα