Ο Κουφοντίνας απολαμβάνει την άδεια του με βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Κουφοντίνας απολαμβάνει την άδεια του με βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Δημήτρη Κουφοντίνα, στον οποίο χορηγήθηκε η έκτη κατά σειρά άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο φυλακών, την προηγούμενη εβδομάδα.

To πρωί της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η άδειά του αναμένεται να διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται, εκ του νόμου, ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι ημέρες.

Ο καταδικασθέντας σε 11 φορές ισόβια για τη δράση της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», μαζί με τον γιο του Έκτορα, έκανε βόλτα περίπου μετά τις 16:30 στην οδό Βουκουρεστίου και στην πλατεία Συντάγματος, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος όπως φαίνεται στη φωτογραφία του iefimerida.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας πήρε την έκτη κατά σειρά άδειά του από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του.

To πρωί της Παρασκευής (28/12) βγήκε από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η άδειά του θα διαρκέσει - μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται, εκ του νόμου, ως «οδοιπορικά» - έξι ημέρες.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, αρχικά, οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ήταν αυστηρότεροι. Κατά τη διάρκεια των πρώτων αδειών του, είχε την υποχρέωση να παραμένει στο σπίτι του στο Βαρνάβα και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον αρκεί να παρουσιαστεί, σε ολόκληρη τη διάρκεια της άδειάς του, μόνο μια μόνο στο αστυνομικό τμήμα.

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα