Νέα στοιχεία για την Μαρία Ιατρού: Σeξουαλικό έγκλημα "βλέπει" ο σύζυγος

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τoν θάνατο της Μαρία Ιατρού από το Λουτράκι, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της, στη θάλασσα της Αμφιλοχίας το 2017.  

Ο σύζυγός της, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι  η Μαρία έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και δεν αποκλείει το κίνητρο να είναι σεξουαλικό. 

Ο τελευταίος άνθρωπος από την οικογένεια της, που είχαν επικοινωνία, ήταν η κόρη της, περίπου δυο ώρες αφότου είχε φύγει από το σπίτι της στο Λουτράκι, πέρυσι στις 16 Απριλίου.

«Η κόρη μου της έστειλε ένα μήνυμα “μαμά, όλα καλά; Έφτασες;”, γιατί ξέραμε ότι θα πήγαινε στη φίλη της στην Αθήνα. Της απαντά ότι “όλα εντάξει, καληνύχτα”», δήλωσε ο σύζυγος της Μαρίας, Άρης Αντωνόπουλος.

Το αυτοκίνητό της Μαρίας Ιατρού βρέθηκε στο βυθό της Αμφιλοχίας. Ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια, είχε αποκαλύψει την εκτίμηση του στο STAR.

«Το αυτοκίνητο», υποστήριξε, «ήρθε σε επαφή με άλλο και έφυγε από την πορεία του».

Η 36χρονη αισθητικός  φέρεται να επικοινώνησε μέσω γραπτών μηνυμάτων με έναν ξάδελφό της, στη μία τα ξημερώματα, ζητώντας του να την φιλοξενήσει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. 

Στις 02.15, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους συγγενείς της, του έστειλε ένα μήνυμα γράφοντας «είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο».

Σε άλλο μήνυμα, στις 4.17, που είναι και το τελευταίο, φέρεται να του γράφει «βρίσκομαι στην Πρέβεζα και θα καθυστερήσω να φτάσω».

Oι κάμερες από τα διόδια της γέφυρας Ρίου -  Αντιρρίου, κατέγραψαν το αυτοκίνητό της να περνάει από το σημείο στις 3.40 τα ξημερώματα.

Η Μαρία Ιατρού 15 ημέρες μετά, στις 28 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα