Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Πέμπτης για ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ενημέρωσαν την Αστυνομία πως έχει εντοπιστεί ένα δέμα που κρίνεται ως ύποπτο. Ωστόσο, μετά τους απαραίτητους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού το πακέτο περιείχε ένα power bank.
Νωρίτερα
Ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην αλληλογραφία, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λίγες μόλις ώρες μετά την έκρηξη βόμβας στον ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.
Το δέμα είχε παραλήπτη τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και αφού ελέγχθηκε από το ειδικό σκάνερ θεωρήθηκε ύποπτο και ενημερώθηκε η αστυνομία.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σπεύδει ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.