Έγκλημα στη Ρόδο - φίλος 19χρονου: Ήταν βίαιος, περίμενα ότι θα σκοτώσει κάποιον

Έγκλημα στη Ρόδο - φίλος 19χρονου: Ήταν βίαιος, περίμενα ότι θα σκοτώσει κάποιον

Έναν βίαιο νεαρό, ο οποίος συνεχώς έμπλεκε σε καυγάδες και χειροδικούσε σε βάρος άλλων περιγράφει φίλος του 19χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με έναν 21χρονο βίασαν και δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη. 

Με τον άνθρωπο αυτό είχε μιλήσει ο 19χρονος μόλις είχε συναντηθεί με την άτυχη φοιτήτρια και όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον ρώτησε αν θέλει να συνευρεθούν ερωτικά όλοι μαζί. Όταν εκείνος αρνήθηκε, ο 19χρονος τον ρώτησε αν έχει κάποιο μέρος στο σπίτι του με κρεβάτι για να πάει με την κοπέλα. 

Ο φίλος του νεαρού αποκάλυψε επίσης ότι τον είχε ικανό να σκοτώσει άνθρωπο γιατί ήταν αρκετά βίαιος. 

«Πιο πολύ τον είχα ικανό να σκοτώσει στο ξύλο κάποιο αγόρι. Ήταν πολύ βίαιος, η μισή Ρόδος το ήξερε αυτό. Του άρεσε να χτυπάει. Εγώ ήμουν μπροστά σε αρκετά περιστατικά, ειδικά στο Φαληράκι είχε γίνει… φίρμα με τα “μπουκέτα” που έριχνε στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσο για τον Ροδίτη, αποκάλυψε ότι είχε μπλεξίματα με ουσίες και όπως του είχε πει ο ίδιος ήταν βίαιος στο κρεβάτι. 

Ο Ροδίτης και ο 19χρονος, σύμφωνα με τον νεαρό, έκαναν αρκετή παρέα. Για κάποιο διάστημα είχαν σταματήσει και έβγαιναν και πάλι μαζί τον τελευταίο μήνα. 

Το βράδυ μάλιστα μετά το φονικό ο 19χρονος του τηλεφώνησε και του είπε ότι είχε τελειώσει με τη φοιτήτρια και αν ήθελε να βρίσκονταν όλοι μαζί, χωρίς να του διευκρινίζει όμως ποιοι. 

Ο φίλος του νεαρού Αλβανού τέλος, αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί μάρτυρας και σε αρκετά βίαια ξεσπάσματα τόσο εκείνου, όσο και του Ροδίτη σε βάρος κοριτσιών, όμως κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα