Τον έψαχναν μέσω Silver Alert και βρέθηκε δυο μήνες μετά στο νεκροτομείο

Το silver alert και η εκπομπή Φως στο Τούνελ αναζητούσαν έναν 86χρονο, του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη. Τελικά, ο ηλικιωμένος βρέθηκε στα αζήτητα του Νεκροτομείου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά.

Ο ανιψιός του Θανάση Ανανιάδη, 86 χρόνων, προσπαθώντας να εντοπίσει τα ίχνη του, μετέβη στην Υπηρεσία και τον αναγνώρισε. Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 16 Οκτωβρίου στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά κι απεβίωσε έξι μέρες μετά από παθολογικά αίτια. Στις 25 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για να νεκροτομηθεί και παρέμεινε εκεί ως «αγνώστων στοιχείων» ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το Τζάνειο νοσοκομείο είχε ενημερώσει την τοπική αστυνομία για το πτώμα του άγνωστου –μέχρι εκείνη τη στιγμή – ηλικιωμένου. Αστυνομικοί μετέβησαν στο νεκροτομείο και πήραν τα αποτυπώματα του αγνοούμενου. Σήμανε Silver Alert, η εκπομπή έδειχνε συνέχεια τη φωτογραφία του και έκανε εκκλήσεις για πληροφόρηση, αλλά κανένας αρμόδιος δεν ενεργοποιήθηκε. Ο Θανάσης Ανανιάδης ζούσε μόνος του στη Νίκαια και οι συγγενείς του που τον φρόντιζαν, είχαν χάσει τα ίχνη του από τις αρχές Οκτωβρίου.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα