Ξεσπά ο πατέρας της φοιτήτριας: Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές

Ξεσπά ο πατέρας της φοιτήτριας: Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές

«Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές. Και οι δυο», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο STAR. Τώρα ότι και να παν να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε», συμπλήρωσε ο πατέρας της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας.

«Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα δεν μπορούσα κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα και το τρίτο όταν τη μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα (…) Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο. Τέρμα τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει», είπε ακόμη.

«Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια, η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία, ήταν συνεχής, διαρκής βασανιστική. Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν, πετώντας την στη θάλασσα.

Όταν κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. (…) Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό. Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη», είπε ακόμη.

Οι τραγικοί γονείς θα περίμεναν αυτές τις ημέρες την κόρη τους στο σπίτι της οικογένειας, για να περάσουν όλοι μαζί της γιορτές.

«Τι να αισθανθούμε χαρά; Εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα. Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι; Να πει τι για αυτούς τους… τέλος πάντων».

 iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα