Θρήνος για τα δύο αγγελούδια που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή

Θρήνος για τα δύο αγγελούδια που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή

Ανείπωτες είναι οι τραγωδίες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο, με δύο οικογένειες να χάνουν αιφνιδίως τα μικρά παιδιά τους, βυθίζοντας ολόκληρες κοινωνίες σε πένθος.

Ένα κοριτσάκι, μόλις 6,5 ετών, το οποίο φέρεται να έπασχε από αυτοάνοσο νόσημα, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία το απόγευμα του Σαββάτου.

Το παιδί έπασχε από το νόσημα, το οποίο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της κατάστασης του ασθενούς.

Όμως, υπέστη εισρόφηση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, στις 18:30, το απόγευμα του Σαββάτου, για να καταλήξει μόλις 50 λεπτά αργότερα, στις 19:20, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και το χωριό Κάμπος της Πηνείας.

Ένα άλλο παιδί, ένα αγόρι 8 ετών, από τα Χανιά, έχασε τις αισθήσεις του, ενώ έτρωγε το Σάββατο το απόγευμα.

Οι γονείς του το μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων, όταν όμως διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει ανακοπή, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι θεράποντες ιατροί το εισήγαγαν στην ΜΕΘ Παίδων, όμως το αγοράκι το πρωί της Κυριακής, στις 8, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα