Έγκλημα στη Ρόδο: Σοκάρει η εξομολόγηση της φίλης - Τι της είχε εκμυστηρευτεί

Έγκλημα στη Ρόδο: Σοκάρει η εξομολόγηση της φίλης - Τι της είχε εκμυστηρευτεί

Σε μία συνταρακτική καταγγελία προχώρησε στενή φίλη της Ελένης Τοπαλούδη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2018, της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τρία άτομα με καταγωγή από τον Αρχάγγελο Ρόδου. 

 Σύμφωνα με το θύμα, το συμβάν είχε μάλιστα καταγραφεί σε βίντεο, γεγονός για το οποίο δήλωνε ότι ντρεπόταν. Έπειτα από το γεγονός, η ίδια είχε κόψει τα μαλλιά της και είχε απευθυνθεί σε ειδικό για ψυχολογική στήριξη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η φίλη της Ελένης Τοπαλούδη στον ΣΚΑΪ:

«Γνωρίζω την Ελένη από το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Στο δεύτερο έτος παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά της. Να σημειώσω ότι η κολλητή της φίλη σκοτώθηκε στο πρώτο έτος σε δυστύχημα. Από τότε άρχισα να βλέπω διαφορά. Τον Φεβρουάριο του 2018 μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό της. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά μου είπε ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε βιαστεί από τρία άτομα τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου. Την είχαν βιντεοσκοπήσει και μάλιστα ντρεπόταν γι’ αυτό. Μετά το συμβάν έκοψε τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική στήριξη», είπε η φίλη του θύματος.

Έπειτα από επικοινωνία της εκπομπής με το αρμόδιο Α.Τ. στη Ρόδο, οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν υπάρχει ανάλογη καταγεγραμμένη καταγγελία, γεγονός, που ενισχύει τα λεγόμενα των φιλενάδων της θανούσας, ενώ τον ομαδικό βιασμό επιβεβαίωσε κι άλλη φίλη της Ελένης στο ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι «μου είπε ότι είχε υποστεί βιασμό από τρία άτομα. Πέρυσι. Μου είχε πει ότι ντρεπόταν γι’ αυτό και γι’ αυτό είχε κόψει τα μαλλιά της».

Άλλη φίλη του θύματος ανέφερε για εκείνη ότι «ήταν ένα παιδάκι 12 χρονών, που ξαφνικά μεγάλωσε το σώμα της. Δεν καταλάβαινε τι σημαίνει να πεις σε κάποιον να έρθει σπίτι σου. Ολα αυτά που της προσάπτουν είναι μαλ... Δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά. Μου είχε πει ότι την βίασαν, στην αρχή δεν την πίστεψα, αλλά, τελικά...».

Πατέρας 21χρονου κατηγορούμενου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια»

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια, περιμένω από τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της» είπε ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου. Ο πατέρας του 21χρονου αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν δέχτηκε καμία κλήση από το παιδί του τη μοιραία νύχτα.

 

skai